ניתוח קטארקט והסרת משקפיים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח קטארקט והסרת משקפיים
    אילנה
    01/12/2016

שלום

שלום,
    אני בת 40. מרכיבה משקפיים מגיל 13. לפני שנתיים אובחנתי עם קטארקט בשתי העיניים (הסיבה להתפתחות קטארקט אינה ידועה, אך אינה נובעת מתרופות, חבלה, מחלה וכד'). האם ניתן ברמה העקרונית לשלב בין ניתוח להסרת קטארקט לבין ניתוח להסרת משקפיים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח קטארקט והסרת משקפיים

הוספת תגובה

• ניתוח קטארקט והסרת משקפיים.

ד``ר אליה לוינגר
    01/12/2016

שלום רב,
    בזמן ניתוח הקטרקט ניתן להשתיל עדשה בכוח מסויים על מנת להסיר משקפיים. אני ממליץ לפנות לרופא המנתח על מנת לשוחח על האפשרות זו וגם על האפשרות של השתלת עדשות מולטיפוקליות אשר מאפשרות להקטין את התלות במשקפיים לרחוק וקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• קטרקט והסרת משקפיים

ד``ר אליה לוינגר
    08/12/2016

שלום רב,
    ניתן על ידי ניתוח קטרקט לשלוט על כח העדשה המושתלת ועל ידי כך להסיר משקפיים. חשוב לציין שהניתוח כעיקרון הוא לא להסרת משקפיים אלה להסרת העכירות מהעדשה. כיום יש עדשות מתקדמות המאפשרות להקטין את התלות במשקפיים שקורה לאחר ניתוח הקטרקט. בכל מקרה אני ממליץ לפנות לרופא המנתח ולהיוועץ .

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו