מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייאוש וסבל שנים לאחר ניתוח לייזרחסוי05/11/2017
שלום רב,
לפני כ-3 שנים עברתי ניתוח לייזר מסוג LASEK.
מאז סובל ממספר תופעות, ביקרתי אצל המון מומחים בכל תחומי רפואת העיניים ולאף אחד מהם אין פתרונות.
אני מיואש ומתוסכל ואינני יודע מה לעשות כבר.
הבעיות הן:
1) יובש חמור שאינו נפתר - ניסיתי גם רסטזיס ואת כל הטיפות שקיימות בשוק.
2) ספאזם אקומודטיבי - נעצר רק ע"י טיפות אטרופין שגורמות לראייה לא טובה מקרוב+ הילות חמורות.
3) הילות וניצנוצים בלילה סביב אורות - לרופאים אין מענה עבור בעיה זו.
4) רגישות לאור ולשמש- לרופאים אין מענה עבור בעיה זו.
5) אקזופוריה - איננה נפתרת באמצעות תרגילי אורטופטיקה.
6) כאב חד בעין הימנית- לא נמצאה בעיה בבדיקות ובטופוגרפיית קרניות.
אשמח לייעוץ כיוון שאני באמת אובד עצות, האם יש מה לעשות עם בעיות אלו? אולי יש מומחים בחו"ל שיוכלו לסייע לי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבל שנים רבות
ד``ר אליה לוינגר07/11/2017שלום רב,
לצערי העלת בעיות רבות. ככל הנראה צריך לחשוב על פיתרון של היובש המשמעותי תחילה ואח,כ לנסות ולטפל בשאר הבעיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)