דלקת בגרון לפני ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• דלקת בגרון לפני ניתוח
    נועה
    19/01/2018

שלום דר'
    אני בעוד שבוע צריכה לעשות אצליכם לייזר בעיניים -(מתאימה ללאסק)
    היום התחיל לי דלקת גרון והתחלתי לקחת אנטיביוטיקה למשך 10 ימים .. ז"א שביום של הניתוח ויומיים אחרי אני צריכה להמשיך עם התרופה.
    האם אפשרי לעשות את הניתוח במצב הנ"ל? דבר נוסף נאמר לי שהשיטה לאסק זמן ההחלמה יותר קצר מטרנס פי אר קיי כיון שבטרנס הלייזר מוריד את האפיטל ואז זה עושה כוויה ולכן העין צריכה להחלים לא רק מהפצע אלא מהכוויה גם.. האם זה נכון? כי כשאלתי רופא אחר ממכון אחר הוא אמר לי שזה ממש לא נכון ושתי השיטות זהות בהחלמה. אשמח מאוד לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    דלקת בגרון לפני ניתוח

הוספת תגובה

• דלקת בגרון

ד``ר אליה לוינגר
    19/01/2018

שלום רב.
    אם את עדיין חולה ביום הניתוח אני ממליץ לדחות את הניצוח. אנטיביוטיקה כעיקרון לא משפיעה על הניתוח. לשאלתך השניה הדבר נכון אין הבדל בין השיטות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרדרות ראיה ועדשות לאחר ניתוח

נועה
    21/01/2018

דבר ראשון תודה דוקטור על ההתיחסות .. לא מובן מאליו!
    שאלה נוספת כיון שאני הולכת לעשות ת'ניתוח ממש בקרוב ואני בחששות ופחדים.. רציתי לדעת האם זה נכון שבמקרה והראיה מדרדרת לאחר הניתוח אין אפשרות לשים עדשות רגילות אלא עדשות מיוחדות שעלותם מאוד יקרה- בין 1000 ל1500 ? ודבר נוסף אשמח להסבר איך יכול לקרות מצב של הדרדרות ?הרי הניתוח בא לתקן.. הדבר קצת תמוה בעיניי ולא מסתדר לי ..

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו