מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לייזר חוזר אחרי 5 שניםמשה אהרונוב04/03/2018
היי ( - :
אני בן 23 כיום
עברתי ניתוח לייזר בשיטת prk להסרת משקפיים לפני כ5 שנים, היו לי מספרים יחסית גבוהים, 5.75 בעין ימין, ו6.25 בעין שמאל עם צילנדר 1.00 בשני העיניים..
הניתוח הוריד לי את הקוצר ראייה לגמרי ונשארתי עם הצילינדר 1.00 בשני העיניים.
מאז הניתוח אני רואה בסה"כ טוב ללא צורך במשקפיים גם בנהיגה בלילה (למרות שעם משקפיים אני רואה חד וברור יותר וזה גם יותר נוח)
יש לציין כי המספר יציב ולא השתנה מזה כ5 שנים.
יש לי שתי שאלות:
1.האם מומלץ לנתח שוב במספר קטן שכזה?
2.קראתי שיש נטייה לחזרה של חלק ממספר הצילינדר לאחר ניתוח לייזר, האם יש דברים בגו? (אני מתכוון לניתוח השני שאני רוצה לעשות).
תודה מראש
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר
ד``ר אליה לוינגר04/03/2018שלום רב
נתחיל מהסוף כעיקרון גם אחרי ניתוח שני יש אפשרות לחזרה של המספר. הסיכוי קטן יותר כאשר המספר יציב. בנוסף אם חדות הראיה עדיין טובה הנטייה היא לחכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)