ניתוח לייזר prk+cv

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לייזר prk+cv
    מורן
    23/05/2008

עברתי ניתוח לפני יומים ומאוד קשה לי לפתוח את העיינים ואני לא יכולה להיות באור מתי זה יעבור ??
    ומתי יוכל לראות טוב והאם אני יראה 6/6 ??
    ואחרי שמורידים תעדשה אפשר לצפות בטלוויזיה ולהתקלח רגיל ולחפוף את הראש רגיל ??
    תודה ואשמח אם פרופסור קרמר יענה לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לייזר prk+cv

הוספת תגובה

• תשובה

ארז
    24/05/2008

אני גם עברתי לפני שבוע את הניתוח הזה.....
    עברתי אותו ביום חמישי, וביום ראשון כבר לא היו כאבים, יכלתי לפתוח עיניים... והאור לא סינוור אותי.. לוקח 3-4 ימים..... עד ששכבת האפיתל מתחדשת.
    ביום שני הוציאו לי את העדשות, והרגשתי מצויין,, ראיתי טוב, ועד היום רואה טוב, אבל לא חד ממש... יכול להיות במחשב, וטלויזיה.
    ביום שמוציאים לך את העדשות את כבר יכולה להתקלח ולחפוף ראש, רק בזהירות יתרה על העיניים....
    המשך החלמה מהירה... ובהצלחה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח prk + cv

פרופ' ישראל קרמר
    29/05/2008

ניתוח הPRK הוא ניתוח הקשור בהחלמה איטית של חדות הראיה וגם ריפוי איטי של איזור השיוף של הלייזר במרכז הקרנית, לכן קשה לעיתים לפתוח את העיניים ולהחשף לאור בימים הראשונים לאחר הניתוח. חדות הראייה תגיע בסופו של דבר לרמה של 6/6 אך זה עלול לקחת מס' שבועות אחרי שמורידים העדשה אפשר גם לראות טלויזיה, אך יתכן ותחסר חדות מקסימלית, אשר תושג בהמשך מותר לחפוף יום אחרי הוצאת העדשה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו