חשש כלשהוא של אולי 'קונוס"

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• חשש כלשהוא של אולי 'קונוס"
    אלחנן
    04/12/2018

שלום רב ד"ר!
    נתקלתי במצב לא מובן ואשמח מאוד לעצה.
    נבדקתי ב-3 מכונים להסרת משקפיים ומצאתי מתאים.
    בחרתי באחד מהם, וביום הניתוח בבדיקות המקדימות הרופא שם אמר שפתאום הוא רואה בצילום בגלל גילי הצעיר חשש כלשהוא של אולי 'קונוס" (משהו כזה) לבוא שוב עוד שנה לבדיקה חוזרת.
    כעת אני בתסביך שהרי 3 מכונים כן אמרו שזה בסדר...
    מה אתה מייעץ לי(כי זה מאוד חשוב לי לעשות לייזר במוקדם..)
    ממש תודה!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    חשש כלשהוא של אולי 'קונוס"

הוספת תגובה

• קונוס

ד``ר אליה לוינגר
    08/12/2018

שלום רב,
    אם מדובר בחשד לקרטוקונוס אסור לבצע ניתוח בכל מקרה ואולי טוב שלא עברת את הניתוח.
    לא אוכל ליעץ מה לעשות מאחר והנתונים לא ידועים לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אלחנן
    08/12/2018

תודה רבה על המענה האדיב!
    1.אינני מבין בתחום, אשמח לדעת בבקשה מה הסיכון לעשיית ניתוח לייזר כאשר יש קרוטוקונוס?
    2.האם ישנו מקום/מכשיר בו ניתן לעשות מיפוי קרנית מדוייק יותר שמאפשר לדעת האם ישנו את החשש הזה של הקרוטוקונוס ללא צורך בהמתנה של שנה עד לבדיקה הבאה?
    ושוב תודה רבה!

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר אליה לוינגר
    08/12/2018

שלום רב,
    אם יש קרטוקונוס אסור לבצע ניתוח והמתנה של שנה לא תשנה את המצב.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אלחנן
    08/12/2018

נאמר לי שזה רק חחש לקרוטוקונוס וצריך לעשות בדיקה חוזרת עוד שנה לדעת בוודאות.
    ולכן שאלתי היא, האם ישנו מכשיר/מכון שיש ברשותו אפשרות שיכולה לאבחן ביתר דיוק האם יש באמת את החשש לקרוטוקונוס?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר אליה לוינגר
    09/12/2018

שלום רב
    לא שידוע לי

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו