מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש כלשהוא של אולי 'קונוס"אלחנן04/12/2018
שלום רב ד"ר!
נתקלתי במצב לא מובן ואשמח מאוד לעצה.
נבדקתי ב-3 מכונים להסרת משקפיים ומצאתי מתאים.
בחרתי באחד מהם, וביום הניתוח בבדיקות המקדימות הרופא שם אמר שפתאום הוא רואה בצילום בגלל גילי הצעיר חשש כלשהוא של אולי 'קונוס" (משהו כזה) לבוא שוב עוד שנה לבדיקה חוזרת.
כעת אני בתסביך שהרי 3 מכונים כן אמרו שזה בסדר...
מה אתה מייעץ לי(כי זה מאוד חשוב לי לעשות לייזר במוקדם..)
ממש תודה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונוס
ד``ר אליה לוינגר08/12/2018שלום רב,
אם מדובר בחשד לקרטוקונוס אסור לבצע ניתוח בכל מקרה ואולי טוב שלא עברת את הניתוח.
לא אוכל ליעץ מה לעשות מאחר והנתונים לא ידועים לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך שאלה
אלחנן08/12/2018תודה רבה על המענה האדיב!
1.אינני מבין בתחום, אשמח לדעת בבקשה מה הסיכון לעשיית ניתוח לייזר כאשר יש קרוטוקונוס?
2.האם ישנו מקום/מכשיר בו ניתן לעשות מיפוי קרנית מדוייק יותר שמאפשר לדעת האם ישנו את החשש הזה של הקרוטוקונוס ללא צורך בהמתנה של שנה עד לבדיקה הבאה?
ושוב תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך
ד``ר אליה לוינגר08/12/2018שלום רב,
אם יש קרטוקונוס אסור לבצע ניתוח והמתנה של שנה לא תשנה את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך
אלחנן08/12/2018נאמר לי שזה רק חחש לקרוטוקונוס וצריך לעשות בדיקה חוזרת עוד שנה לדעת בוודאות.
ולכן שאלתי היא, האם ישנו מכשיר/מכון שיש ברשותו אפשרות שיכולה לאבחן ביתר דיוק האם יש באמת את החשש לקרוטוקונוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך
ד``ר אליה לוינגר09/12/2018שלום רב
לא שידוע לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)