מידע רפואי
פורומים
- השתלת שיער
- פוריות רפואה סינית
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- רפואת משפחה
- מחלות חניכיים
- סקס ויחסים
- טנטרה, מיניות
- כירופרקטיקה
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- מחלות ריאה אסטמה
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- ויטמינים תוספי מזון
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- עברתי לפני כשבועיים ניתוח לייזרירון15/12/2018
עברתי לפני כשבועיים ניתוח לייזר להסרת המשקפיים בשיטת האינטרלאסיק,
אני מרגיש שאיכות הראייה ירדה מאוד אני רואה מטושטש בעיתון,במחשב,בטלוויזיה
גם מרחוק וגם מקרוב אני רואה מטושטש.
מה הגורם לראייה מטושטשת מקרוב לאחר אינטרלאסיק?
האם אני צריך לקרוא ספר עם משקפי קריאה עכשיו?
כי אני לא יכול לקרוא את האותיות הקטנות בעיתון.
, ושאלה שנייה במיוחד בערב כשאני נוהג, אני רואה הילות , לדוגמא סביב אורות של רכב, סביב רמזורים, רציתי לשאול: מה הגורם לתופעה הזאת לאחר הניתוח?
כיצד התופעה הזאת יכולה לעבור?
האם יש טיפול שמטפל בתופעה הזאת?
האם זה בגלל שהקרנית נפגעה נואשות מהניתוח אז אני רואה הילות סביב אורות של רכב סביב רמזורים סביב פנסי רחוב. ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ד``ר אליה לוינגר15/12/2018שלום רב
אני חושב שבשלב זה כדי לך לפנות לרופא הנמתח לשיחה ובדיקה על מנת לענות על כל השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד