ניתוח לפני הרכבת משקפיים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לפני הרכבת משקפיים
    ניב
    27/06/2008

שלום, אני בן 22 ולמעט מס' חודשים בהם הרכבתי משקפיים בלראייה מרחוק, מעולם לא הרכבתי משקפיים או עדשות באופן קבוע. לאחרונה עברתי בדיקת ראייה והתגלה לי שיש לי מספר של 1.25 בכל אחת מהעיניים + צילינדר קל. מכיוון שזכרונותיי מתקופת המשקפיים שגרמו לי לכאבי ראש רבים אינם טובים במיוחד, התחלתי בבחינת האופציות לניתוח לייזר. התשובות שקיבלתי נחלקו לשניים: 1. אין לבצע את הניתוח מבלי שהרכבתי משקפיים לפחות חצי שנה עד 8 חודשים לפני הניתוח. 2. אפשרי לבצע את הניתוח מכיוון שעברתי את גיל 18 והמספר שלי אמור להתייצב. בנוסף אציין שעברתי בדיקות התאמה ונמצאתי מתאים לשיטת ה-SuperLasik / InteLasik. האם מומלץ/אפשרי לעשות ניתוח לייזר בשיטה הנ"ל במצבי או שעדיף להרכיב משקפיים זמן מה לפני כן? האם אתם מבצעים ניתוחים לאנשים בסטאטוס דומה לשלי? תודה מראש, ניב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לפני הרכבת משקפיים

הוספת תגובה

• תשובה לניב

ד``ר עמי הירש
    30/06/2008

ניב שלום,
    עצם ההמתנה של 6-8 חודשים באה להבטיח מבחינת הצוות שבודק כי המספר אכן התייצב. בתנאים בהם המס' יציב ניתן לבצע את הניתוח ככל הנראה בכל סוגי טכניקות הלייזר. אין צורך שתרכיב משקפיים קודם לניתוח. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו