איפה עדיף לעבור ניתוח??

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• איפה עדיף לעבור ניתוח??
    חן
    30/06/2008

שלום.. כיום יש מלא חברות שמבצעות ניתוח להסרת משקפיים בלייזר... אני מתעניינת איפה עדיף לי לעשות - מבחינה איכותית ורפואית ולא כספית, עינים זה לא משחק ואני רוצה ליהות בטוחה לפני שאני עושה צעד כזה... ויש כל כך הרבה שיטות איך יודעים במה לבחור..? בתודה חן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    איפה עדיף לעבור ניתוח??

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    09/07/2008

חן שלום רב,
    המכון שלנו מאופיין בשתי טכנולוגיות יחודיות, האחת נקראת אינטראלאזיק שבה משתמשים. בלייזר חכם הנקרא אינטאלייזר המסוגל לחתוך את הקליפה בשלב הראשון של ניתוח הלייזר, במקום סכין שבה משתמשים בניתוח הקיים בכל המכונים האחרים בארץ\ הנקרא לאזיק. השימוש בלייזר מסוג זה במקום סכין מעלה את בטיחות הניתוח לדרגה מקסימלית. הטכנולוגייה השנייה נקראת ליטוש לייזר מסוג CustomVue המסוגלת לעקוב אחר התנועות הסיבוביות של העין ולא רק הרוחביות, וכך לייעל את היכולת לתקן צילינדרים. אני מציע לך להגיע למכון שלנו לבדיקת התאמה לניתוח הלייזר ולקבל הסבר על מגוון השיטות הקיימות במכון שלנו.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו