מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפה עדיף לעבור ניתוח??חן30/06/2008
שלום.. כיום יש מלא חברות שמבצעות ניתוח להסרת משקפיים בלייזר... אני מתעניינת איפה עדיף לי לעשות - מבחינה איכותית ורפואית ולא כספית, עינים זה לא משחק ואני רוצה ליהות בטוחה לפני שאני עושה צעד כזה... ויש כל כך הרבה שיטות איך יודעים במה לבחור..? בתודה חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' ישראל קרמר09/07/2008חן שלום רב,
המכון שלנו מאופיין בשתי טכנולוגיות יחודיות, האחת נקראת אינטראלאזיק שבה משתמשים. בלייזר חכם הנקרא אינטאלייזר המסוגל לחתוך את הקליפה בשלב הראשון של ניתוח הלייזר, במקום סכין שבה משתמשים בניתוח הקיים בכל המכונים האחרים בארץ\ הנקרא לאזיק. השימוש בלייזר מסוג זה במקום סכין מעלה את בטיחות הניתוח לדרגה מקסימלית. הטכנולוגייה השנייה נקראת ליטוש לייזר מסוג CustomVue המסוגלת לעקוב אחר התנועות הסיבוביות של העין ולא רק הרוחביות, וכך לייעל את היכולת לתקן צילינדרים. אני מציע לך להגיע למכון שלנו לבדיקת התאמה לניתוח הלייזר ולקבל הסבר על מגוון השיטות הקיימות במכון שלנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)