טשטוש הראייה לאחר ניתוח בשיטת PRK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• טשטוש הראייה לאחר ניתוח בשיטת PRK
    גילי
    07/07/2008

לפני ארבעה ימים עברתי ניתוח בשיטת PRK, עד אתמול היה קשה לי לפתוח את העיניים והיום כשפתחתי את העיניים גיליתי שאני רואה מטושטש הרבה יותר מלפני הניתוח. הייתכן או שמא זהו חלק מהליך ההחלמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    09/07/2008

שלום רב,
    לאחר הניתוח הנקרא PRK, שכיחות התופעות הנ"ל שאת מתארת כגון צריבה, דקירות, קושי בפתיחת העיניים וטשטוש ראייה ניכר. זהו חלק מתהליך ההחלמה של ניתוח זה והוא נמשך כ- 4-5 ימים. אח"כ התופעות משתפרות משמעותית רך חדות הראייה משתפרת לעיתים לאט יותר. יש להעזר בסבלנות רבה לגבי שיטה ניתוחית זו, שיש לה יתרונות רבים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• טשטוש וכפילות ראיה לאחר PRK

עדי
    08/02/2011

עברתי לפני 12 ימים ניתוח PRK בעין אחת. הראיה השתפרה אך לאחר שהורידו לי את העדשה הטיפולית כאילו חלה נסיגה, גם ביובש למרות שבימין האחרונים היובש השתפר אבל אני עדיין רואה מטושטש לגמרי ואף כפול. העבודה שלי הוא מול מחשב וזה מאוד מקשה עלי כי אני עובדת רק עם עין אחת בעיקר מה שגורם לכאבי ראש. הרושם הוא שמיום ליום אין כלל שיפור ברמה של הראיה , הכל נמרח וכפול. אני די מיואשת? האם זה נורמלי, האם כדאי לפנות לחווד דעת נוספת? עלי לציין כשאשר הרופא הוריד לי את העדשה אמר שהכל תקין. אך אני ממש לא מרגישה כך. מתי אמור לחול שינוי באיכות הראיה?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו