מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקת בקרנית לאחר ניתוח lasekיעקב14/07/2008
שלום רב לפני כחצי שנה עברתי ניתוח LASEK אצל ד"ר לווינגר במרפאת "עיניים". בבדיקות המעקב של שבוע, חודש ושלושה חודשים אחר הניתוח אמרו לי שהעיניים שלי במצב "מצויין". בזמן האחרון חלה התדרדרות בראייה שלי, בעיקר בעין שמאל. באתי לבדיקה ונאמר לי שיש לי רקמה צלקתית בעין. נרשמו לי טיפות סטרואידים (sterodex). אני לוקח את הטיפות האלו כבר שבוע ומרגיש שיפור קל. שאלותי: עד כמה נפוץ מקרה כמו שלי? ועד כמה נפוצה החלמה מלאה ממקרה כמו שלי? תוך כמה זמן עלי לצפות להחלמה מלאה? האם אני צריך "לשנות את ההתנהגות" - נאמר, לא לעשות ספורט ו/או לא לשתות אלכוהול וכדומה? מה הגורמים למצב הזה? איך אני יכול למנוע החמרה במצב ו/או הישנות המצב בעתיד? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלתך
פרופ' ישראל קרמר16/07/20081- צלקת או עכירות בקרנית לאחר ניתוח מסוג לאסק היא דבר ידוע מזה שנים רבות , אך לשמחתינו נדיר יחסית.העכירות הזו עוברת בדרך כלל תחת טיפול בטיפות של סטרואידים , שיש להמשיך מספר חודשים.
2-כדי להימנע מחשיפה לשמש , רצוי לעשות ספורט במקום מוצל משמש.
בברכה פרופ קרמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)