לאחר ניתוח לייזר מסוג סופר לאסיק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח לייזר מסוג סופר לאסיק
    רוני
    30/08/2008

עברתי לפני כשלושה שבועות ניתוח לייזר מסוג סופר לאסיק בשתי העיניים. בעין שמאל הניתוח הצליח אך בשל גילי (43) במכוון בוצעה הפחתה של (0.75-) כדי לחסוך את הצורך במשקפי קריאה. בעין ימין שהיא אמורה להיות הדומיננטית והמספר בה אמור להיות מדוייק מאוד הניתוח משום מה לא בדיוק הצליח ומאז הניתוח אני רואה כפילות טורדנית שמפריעה מאוד בקריאה מקרוב, בקריאת שלטים מרחוק, צפייה בטלויזיה (תרגום וכד') ובמסך המחשב. אני לא חש בשיפור בעין זו מאז הניתוח ועד עתה כלל וכלל. הרופא טוען שעליי לחכות ושבדרך כלל יש החלקה טבעית עם הזמן של הקרנית באיזור החיתוך ושיש להמתין בסבלנות ומנסיונו בד"כ זה מסתדר לבד. מאחר והדבר מאוד מטריד אשמח לקבל דעות מקצועיות בעניין וכן מה הדבר הנכון לעשות ומתי ? בתודה מראש אהרון אשמח לדעת ממה הדבר נובע, ומה עליי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלקה

ד''ר נדב בלפר
    31/08/2008

שלום רוני
    אכן - נשמע הסבר מתאים... גם אם הפצע באפיתל מחלים - ייתכן ולוקח לו זמן להתארגן ולהחליק ת פני השטח החיצוניים ולאפשר כניסה חלקה של קרני האור לעין. כמו שציינת , בשל העובדה שכל עין כוונה למרחק אחר - לכל אחת מהן יש חשיבות לדיוק המירבי ואין "פיצוי" זצני על זמן ההחלמה של השניה.
    אני מאמין שעם הזמן והרבה הרבה תחליפי דמע (טיפות) - יש לצפות לשיפור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו