מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות לארח ניתוח חשובארתור03/09/2008
שלום רב!! עברתי ניתוח בהדסה לפני שנתיים בקירוב.. ומאז הניתוח ועד כיום אני סובל מהילות בלילה .. עכשיו יש לי קצת ירידה בראייה כמו כן מצב ההילות לא השתפר החלטתי לפנות לרופא אחר על מנת לקבל דעה אובייקטיבית ונודע לי שיש לי לצילינלדר שזה כנראה הסבה להילות מה עלי לישות אפשר לעשות תיקון מתקן ואם כן מה ההשלכות ? אמשח לעצה ועזרה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארתור
פרופ' ישראל קרמר05/09/2008שלום רב,
צילינדר ניתן בדרך כלל לתקן ע"י ליטוש נוסף, תלוי בעובי הקרנית הנותר ובממצאי הבדיקה. הילות בלילה זו תופעה שקשה לטפל בה. ניתן להשתמש בטיפות אלפאגן או פילוקרפין שלא תמיד עוזרות.
בברכה,
פרופ' ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשאלה נוספת
ארתור05/09/2008אני צריך מרשם לטיפות האלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהחשובבבבבבבבבב
ארתור20/09/2008בבקשה אתה יכול לתת לי מידע לגבי הטיפות שציינת ואם אני יוכל לרכוש אותן באופן עצמאי? ואם יש מקרים שבאמת הטיפות מורידות תהילות? מודבר בטיפות אלפאגן שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלמה מדלגים עליי??
ארתור23/09/2008אפשר בבקשה לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהטיפות אלפאגן
גיימס25/09/2008מישהו .. יתייחס אליי? יש צורך במרשם והאם באמת זה מוריד תהילות בלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהטיפות
ד''ר נדב בלפר26/09/2008שלום ארתור
אכן, אלו טיפות עם מרשם רופא
הייתי מצפה שתיבדר על ידי רופא עיניים על מנת לתת לך מענה כזה .
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאחד שעבר את זה ועדיין עם זה
דודו14/07/2009תשמע אלפאגן עוזר לא להרבה זמן אחרי שהגוף מתרגל לזה
2 פילקופין עוזר אבל זה בא עם טישטוש בראיה ואסור לקחת את זה בלי מרשם רופא
3 לך תעשה מיפוי קרנית מה שיכול לעזור לך זה עדשות קשות או תיקון עם ה אפשרי
תרגיש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)