מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילינדרכרמית08/09/2008
שלום , אתמול הייתי בבדיקת התאמה לפני ניתוח prk-cv , ונאמר לי שאוכל לעבור תיקון במידת הצורך בעתיד,אבל ממש קטן. האם בכל זאת מומלץ לי לעבור את הניתוח? הייתי בבדיקה התאמה ביוני ונמצא שהצילנדר שלי בעין אחת 1.75 ובעין שני 1.15 . הגעתי לבדיקה עדכנית ונמסר לי שהצילנידר הוא 1 (ירידה משמעותית). האם ייתכן שהעדשות הרכות עד כדי כך משפיעות על מבנה הקרנית? האם המס' שלי לא יציב ולכן לא כדאי לי לעבור את הניתוח ? הוזמנתי לבדיקה יום לפני הניתוח ב-17.09, והונחתי להיות עם משקפיים עד אז - האם התוצאות הבאות של הצילנידר יכולות להשפיע על החלטת הרופא האם לעשות את הניתוח? אודה לתשובתכם בהקדם האפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילינדר
ד''ר נדב בלפר09/09/2008שלום כרמית.
הנחתי היא שהצילינדר השתנה בשל שינוי במבנה העיניים שלך ולא עדשות המגע. אני חושב שרצון המנתח לבדיקה לפני הניתוח היא לקבל מיפוי אופטימלי - ללא עדשות. לגבי ניתוח תיקון - בכל פעם שיש צורך בתיקון צריך לעבור בדיקת התאמה חדשה ומלאה.
היחידה שיכולה להמליץ על הניתוח היא... את! אין בניתוח חובה או התוויה רפואית אלא רצונך ( לאחר שיידעו אותך בכל היתרונות והחסרונות).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)