צילינדר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• צילינדר
    כרמית
    08/09/2008

שלום , אתמול הייתי בבדיקת התאמה לפני ניתוח prk-cv , ונאמר לי שאוכל לעבור תיקון במידת הצורך בעתיד,אבל ממש קטן. האם בכל זאת מומלץ לי לעבור את הניתוח? הייתי בבדיקה התאמה ביוני ונמצא שהצילנדר שלי בעין אחת 1.75 ובעין שני 1.15 . הגעתי לבדיקה עדכנית ונמסר לי שהצילנידר הוא 1 (ירידה משמעותית). האם ייתכן שהעדשות הרכות עד כדי כך משפיעות על מבנה הקרנית? האם המס' שלי לא יציב ולכן לא כדאי לי לעבור את הניתוח ? הוזמנתי לבדיקה יום לפני הניתוח ב-17.09, והונחתי להיות עם משקפיים עד אז - האם התוצאות הבאות של הצילנידר יכולות להשפיע על החלטת הרופא האם לעשות את הניתוח? אודה לתשובתכם בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    צילינדר

הוספת תגובה

• צילינדר

ד''ר נדב בלפר
    09/09/2008

שלום כרמית.
    הנחתי היא שהצילינדר השתנה בשל שינוי במבנה העיניים שלך ולא עדשות המגע. אני חושב שרצון המנתח לבדיקה לפני הניתוח היא לקבל מיפוי אופטימלי - ללא עדשות. לגבי ניתוח תיקון - בכל פעם שיש צורך בתיקון צריך לעבור בדיקת התאמה חדשה ומלאה.
    היחידה שיכולה להמליץ על הניתוח היא... את! אין בניתוח חובה או התוויה רפואית אלא רצונך ( לאחר שיידעו אותך בכל היתרונות והחסרונות).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו