סוגייה- אחרי PRK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• סוגייה- אחרי PRK
    ארז
    11/09/2008

שלום , לפני כ4 חודשים עברתי ניתוח PRK בשתי העיניים בעין ימין היה לי -7 ובעין שמאל -6.5 ובשתי העיניים צילינידר נמוך -0.75 לערך. 5 ימים לאחר הניתוח הרופאה המנתחת ראתה אותי והוציאה לי את העדשות וזהו. לאחר חודש זומנתי לחביקורת אצל אופטמטריסט בלבד. וכיום כעבור 4 חודשים אני מזומן לביקורת ושוב לאפוטמפטריסט בלבד. אני רואה טוב, אבל לפעמיים הכתוביות קצת נמרחות בטלויזיה ובעין שמאל רואה לא כ"כ חד שאני סוגר את עין ימין. האם זה תקין ונורמלי שהרואה המנתחת לא רואה אותי ורק האופטמטריסט בודק ורואה אותי? דיברתי עם אחראי על המכון הזהז והיא אמרה שזה הנוהל ורק במקרים ממש חרגיים שהאופטריסט אורמ אז רואים את המנתחת.?? מה דעתך?? האם זה שאני רואה מדי פעם אותיות קצת נמרחות וקצת טשטוש זה בגלל יובש? מתי יובש אמור לעבור אם יש לי?? תודה ואשמח לתשובתך הכנה! שבת שלום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    סוגייה- אחרי PRK

הוספת תגובה

• PRK

ד''ר נדב בלפר
    13/09/2008

שלום ארז
    אכן יובש יכול להסביר את מה שאתה מתאר
    יובש יכול להיות ם לאנשים שלא עברו ניתוח... .אחרי ניתוח הוא צפוי לחזור לנורמה 3-6 חודשים, בד'כ.
    אני אמנע כאן להגיב על המעקב אחרי הניתוח שלך... הנהלים שונים ואין חוק חד משמעי - יש "מקובלות" ונשמע לי שאתה מקבל מענה כזה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו