שאלה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה
    דנית
    03/07/2007

לאחרונה התחלתי להתעניין בנושא הלייזר לעיניים. היות ואיני אוהבת להרכיב משקפיים והגעתי לשלב שעדשות מכאיבות לי מאוד.
    לפי בדיקות במספר מכונים נאמר לי שהמספר שלי בשתי העיניים הוא 0.75, בעין שמאל 3.00 צילינדר ובעין ימין 1.75 צילינדר (לגבי עין ימין אני לא כ"כ בטוחה, אך המספרים הם בסביבות מה שכתבתי). אין לי כ"כ הערכה לגבי הראיה שלי ביחס לראיתם של אנשים אחרים המרכיבים משקפים. השאלה שלי האם אנשים במספרים נמוכים כשלי עוברים את הניתוח, אני בטוחה שישנם כאלה, אך מעניין אותי לדעת לפי הנסיון שלך אם הם רבים והאם כדאי לקחת את הסיכונים הכרוכים בניתוח כשהמספרים לא גבוהים במיוחד.
    שאלה נוספת היא, האם ככל שהמספרים נמוכים הסיכונים הכרוכים בניתוח קטנים או שאין קשר?

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת משקפיים במספרים נמוכים

ד''ר דוד לנדאו
    04/07/2007

דנית שלום,

טכנית ניתן לבצע ניתוח לייזר להסרת משקפיים גם במספרים נמוכים.
    על פי מה שכתבת לי נראה לי שעיקר הבעיה שלך היא הצילינדר הגבוה בשתי העיניים.
    יש מספיק אנשים העוברים את הניתוח במספרים קטנים.

כאשר מדברים על ניתוח לייזר להסרת משקפיים אין כל הבדל באחוז הסיבוכים בין מספרים קטנים ומספרים גבוהים כל עוד עובי הקרנית מאפשר את הניתוח.

הרשי לי להזמין אותך לבדיקת התאמה, בבדיקה זו תקבלי את מידע לגבי נתוני העין שלך ותוכלי לדון אם הרופא המנתח בנוגע לסיכויים ולסיכונים.

לסיכום: אין כל מניעה מניתוח לייזר להסרת משקפיים במספרים נמוכים כל עוד המנותח מודע לסיכויים להצלחה ולסיכונים בניתוח.

אשמח לפגוש אותך בבדיקת התאמה
    לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו