מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לייזרנופר17/10/2008
שלום שמי נופר ואני בת 17 אני מרכיבה עדשות מגע רכות כבר שנה רביעית. לא מזמן הלכתי לרופא עיניים לעשות בדיקת ראייה כדי להזמין שוב את העדשות (עלה לי המספר) ובטופס הוא רשם כך: קוצר ראייה כ-מינוס 6-7, ויש אסטיגמציה כ3D "עם הכלל" בעין ימין (אני לא כל כך מבינה מה המשמעות של זה) קראתי איפשהו באתר אופטיקה שעם אסטיגמציה גבוהה לא ניתן לגשת לניתוח לייזר וזה הטריד אותי. עכשיו השאלה שלי היא כזו האם הצלינדר שיש לי בעין ימין הוא גבוה מספיק כדי להפריע לניתוח לייזר בעתיד כשארצה לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לייזר
פרופ' ישראל קרמר19/10/2008נופר שלום רב,
ניתן בהחלט להוריד צילינדר ביעילות גבוהה ע"י טיפול בלייזר, בשיטה מתוחכמת הנקראת Customvue (CV) הקיימת במערכת הלייזר שלנו. כמוכן עלייך לבוא לבדיקת התאמה כדי לראות מה צורת הצילינדר והאם צורתו מתאימה לטיפול לייזר בכלל ובאיזו שיטה ספציפית אשר תוחלט עם תום הבדיקה.
נ.ב כדאי לחכות לגיל 18 כדי שהמספר יתייצב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)