טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני 11 יום עשיתי ניתוח להסרת משקפיים .בעין ימין אני רואה יחסית טוב ,אבל הבעיה היא בעין שמאל.כתוצאה מכך ,הראיה שלי גרועה אני מתקשה לקרוא,לנהוג במיוחד בלילה וכן מתקשה לעבוד מול מחשב. וכשאני מתאמצת כדי לעבוד מול מחשב זה גורם ללחץ בתוך עין שמאל. אני מאוד לחוצה מזה .
האם זה נורמלי? למה יש הבדל כל כך גדול בין העיניים? מתי זה אמור להתיצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום נטע ניתוחים שיטחיים (ASA PRK LASEK וכ'ו) מחלימים לאט יותר. נשמע כאילו הרקמה (אפיתל) עדיין מתארגנת ולכן הסינוור והעייפות. אני ממליץ על שימוש רב בתחליפי דמע אין לנו ידע מדוע דווקא עין זו או אחרת מחלימות בקצב שונה ... זה פשוט ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר