מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר נמוךשואל15/11/2008
שלום אני בעל מספר נמוך מאוד של -0.75 האם יש סיכון מוגבר בניתוח לייזר לבעלי מספר נמוך מ -1.? האם סיכווי ההצלחה לבעלי מספרים נמוכים הינו גבוה יותר בהשוואה למספרים גבוהים..? האם שיטת אינטרא-לאסיק מתאימה לבעלי מספר נמוך כשלי..? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סיכוי נמוך אלא פחות סיפוק
ד''ר נדב בלפר15/11/2008פשוט - אם יש למישהו 5- ... אם יהיה 0.25- לאחר הניתוח - זה נפלא
מ 0.75- ל 0.25- קצת פחות מרגש
אפילו באחוזים
סה'כ - אחוזי ההצלחה וכל השאר דומים - עם קצת יותר סיכוי להצטלקות ככל שהמספר גדול יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהככל שהמספר גבוה יותר הסיכון גדל?
yirat16/11/2008זה לדוגמא לא נאמר לי בבדיקה... (המספרים שלי 4 ו- 6). מה המשמעות של הצטלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמספר והסיכון
ד''ר נדב בלפר18/11/2008שלום
ככל שהמספר המנותח הכולל גבוה יותר - יש יותר סיכוי להצטלקות (מיקרוסקופית) בקרנית - היכולה לגרום להתעכרות עדינה בקרנית ו, אולי, הפרעה בראיה. המנתחים מודעים לזה ונוקטים באמצעים המתאימים המקובלים למנוע זאת.
אין סיכון גבוה יותר אחר הקשור במספר (שוב, אם נמצאת מתאים לניתוח) , אלא יש יותר סיכוי לסטייה קטנה מהתיקון (מדובר ב0.25-0.5 דיאופטר) . כאן ההסבר שלי מוצדק: מישהו עם 6- יהיה מאד מסופק עם 0.25 שאריתי. מישהו עם 0.75 - אולי פחות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)