ניתוח לייזר ועין עצלה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לייזר ועין עצלה
    דודו
    27/11/2008

שלום רב, הנני בן 30, נבדקתי ונמצאתי מתאים לעבור את ניתוח האינטרלאסיק. מאחר והיתה לי עין עצלה בילדותי אשר טופלה מצאו כי עדיין יש לי קצת עין עצלה. 1. רציתי לדעת מה מידת ההשפעה של ניתוח זה על עין עצלה ? האם יחול שיפור/יישאר ללא שינוי ? 2. באופן כללי - מה מידת ההצלחה של ניתוח זה במידה ויש לי מספר -6,-6.25 ? מה הסיכוי שאצטרך לחזור למשקפיים לאחר הניתוח ? בתודה מראש, דודו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לייזר ועין עצלה

הוספת תגובה

• הלייזר לא עצל

ד''ר נדב בלפר
    27/11/2008

שלום דודו

ניתוחי הסרת משקפיים למיניהם (כולל לייזר ואינטראלאסיק) לא מתיימרים לתקן את הראיה יותר מאשר המשקפיים או עדשות המגע שלך. לכן, לפי ההגדרה של עין עצלה, לא צפוי שיפור מעבר למה שאתה רואה עם משקפיים גם בעין זו. יש לאחרונה טיפול חדש הקרוי נוירו-ויזין - חפש באתר של "עיניים" .....
    שאלתך לגבי ההצלחה היא באמת באופן כללי ולכן אענה כך: יש לך סיכוי של מעל 90% לראות ראיה מיטבית (כמו המשקפיים) ויותר מ95% לראות ראיה תיפקודית יעילה
    לגבי פרטי פרטים - שאל את הצוות המנתח - ייתנו לך גם חומר כתוב וגם הסבר כאוות נפשך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו