מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדרדרות ראייה לאחר ניתוח אינטראלאסיצ30/12/2008
דר. הירש שלום רב. שמי צופית . לפני כשלושה חודשים נותחתי על ידך בעין שמאל ולפני כחודשיים בעיין ימין - להסרת משקפיים. לפני שניגשתי לניתוח נאמר לי על ידך כי לדעתך ניתן יהיה להגיע לתיקון מלא (המספר בשתי העיניים לפני הניתוח היה קרוב לשבע). אכן לאחר הניתוח התוצאות היו יפות והלכו והשתפרו. אולם, לאחר חודשיים , חלה הדרדרות מהירה בעיין שמאל ובתוך חודש יש שם כבר מספר שלושת רבעי (נבדק במרפאתכם). התשובה שקיבלתי למצב היתה מאד לא מספקת: ראשית, ידעתי לפני הניתוח כי ייתכנו שינויים בחדות הראייה - אולם כאן לא מדובר בחדות - שלושת רבעי זה כבר מספר שמחייב משקפיים . שנית, בבדיקה שנערכה לי אתמול במרפאתכם ע"י דר מלר, הוא גם לא ידע להגיד לי האם בזה תיעצר ההידרדרות או שלו, ובמקום זה רשם לי טיפות "שאולי יעזרו". שלישית, לפי זה בדיוק אותו המצב עשוי להתפתח בעיין ימין שנותחה לאחר מכן - שגם היא מראה השתפרות מדהימה, אבל הגיעה בדיוק לנקודת הזמן שבה החלה עיין שמאל להדרד. בחיפושי באינטרנט גיליתי מספר מקרים שבהם אנשים תיארו הדרדרות דומה - שהחלה כשישה שבועות לאחר הניתוח. היות ואתם מצהירים כי אתם "נותנים אחריות לכל החיים", אני מבקשת לקבל הסבר מקיף על התופעה ומה ניתן לעשות (למותר לציין כי לו הייתי יודעת שבתוך חודש וחצי יחזור המספר - לא הייתי נגשת לניתוח). אודה להתייחסות רצינית. צופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צופית שלום,
ד``ר עמי הירש01/01/2009צופית שלום, ראשית אם לפני הניתוח היית -7.00 וכיום את -0.75 הרי מותר לציין כי המספר לא "חזר" אלא קיימת ירידה יחסית קלה ומינימלית ביותר.
ניתן בהחלט לטפל במצבים כמו שלך ולכן הייתי ממליץ לך להגיע בהקדם לבדיקה אצלי אישית ולא אל אחד הרופאים העוזרים לי במרפאה. אנא התקשרי ישירות ואבדוק אותך בהקדם, ואטפל בהתאם לממצאי בדיקתך
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)