חודש לאחר PRK - פרופ' קרמר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• חודש לאחר PRK - פרופ' קרמר
    אורית
    16/01/2009

שלום לכולכם, לפני כחודש נותחתי ע"י פרופ' קרמר בשיטת PRK. במהלך ניתוחה של עין ימין הרגשתי שאני מאבדת פוקוס מהנקודה עליה הסתכלתי, ואכן פעולתו של הלייזר פסקה למספר שניות והפרופ' שיפר את תנוחתי והמשיך. כיום, חודש אחרי, אני עדיין במצב של "ראייה תפקודית" כמו שקוראים לזה.. עין שמאל שלי מתפקדת בצורה טובה יחסית אבל עין ימין עדיין מטושטשת. אני צריכה לשבת קרוב מאוד למסך המחשב , קשה לי קצת בצפייה בטלויזיה ובנהיגת לילה. רציתי לשאול כמה דברים: 1. האם ההחלמה האיטית קשורה להפסקתו של הלייזר? 2. האם ההחלמה תימשך או שככה זה יישאר? אני לא מרגישה שיפור בשלושת השבועות האחרונים מאז הביקורת.. 3. אני מאוד מקפידה על הטיפות שרשם לי הפרופסור (התחלתי בויגמוס וסטרודקס, ובשבועיים האחרונים אני מטופלת בדתאמיצין 4 פעמים ביום + דמעות מלאכותיות + ג'נטיל ג'ל. ביומיים האחרונים אני מרגישה מעט צריבה לאחר השימוש בטיפות. האם יש לכך סיבה? 4. ואחרונה. כמה זמן, לדעתכם, ייקח עד שאוכל לראות בצורנ טובה? האם יש לכך סימנים מקדימים? תודה רבה וסופ"ש נעים! אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    חודש לאחר PRK - פרופ' קרמר

הוספת תגובה

• תשובה לאורית

פרופ' ישראל קרמר
    18/01/2009

אורית שלום, לידיעתך מערכת הלייזר המתוחכמת שברשת "עיניים" שבעזרתה אנו מנתחים מפסיקה את פעולתה באופן אוטומטי כאשר העין זזה מהמרכז האופטי של קרן הלייזר ועקב כך הלייזר הפסיק את פעולתו, וכשהעין חזרה למירכוז כנדרש הלייזר המשיך את פעולתו כמתוכנן.
    יתכן וזו גם הסיבה שזמן הליטוש התארך ולכן ההחלמה הראייתית של עין זו היא איטית. בנוסף עליך לדעת כי ההחלמה הראייתית לאחר ניתוח מהסוג שעברת-PRK-קשור באופן כללי בהחלמה איטית של הראייה אשר יכולה לקחת מספר שבועות עד 3 חודשים. למרות שמקפידים על הוראות הטיפול...
    ההחלמה הראייתית לא בהכרח קשורה לבעיה שהיתה בעין ימין אלא למספר המשקפיים עם או בלי צילינדר ולתהליכי הריפוי הטבעיים שקורים באיזור הליטוש השטחי של הקרנית בניתוח זה.
    בקשר לצריבה שאת חשה, זו תופעה שקשורה ביובש ולכן כדאי להמשיך עם טיפות הג'נטיל ג'ל מספר פעמים ביום. לגבי השגת חדות ראייה מקסימלית יש להתאזר בסבלנות, זה יקח זמן אך אין מקום לדאגה. בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעל
    18/01/2009

תודה רבה פרופסור. בחרתי בך מבין מגוון רב של רופאים ואני שמחה על כך כל רגע! בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו