אני לאחר בדיקת התאמה אצל ד"ר לוינגר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• אני לאחר בדיקת התאמה אצל ד"ר לוינגר
    יעל
    16/01/2009

שכחתי לציין שיש לי יובש בעיניים ולכן איני מרכיבה עדשות כבר כמה שנים. לאורך כל הבדיקה לא נאמר לי דבר על היובש. יכול להיות שזה פוספס? או שלא מדובר ביובש קיצוני? קראתי שיובש מאריך את זמן ההחלמה בלאסק, מה שהומלץ לי. עד כדי כך שהעדשות הטיפוליות יהיו יותר זמן בעיניים עד לאי הצלחת הניתוח. האם זה נכון? מה עליי לעשות עכשיו? קבעתי תור לניתוח. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לטל

פרופ' ישראל קרמר
    18/01/2009

שלום רב, יובש בעיניים זהו ממצא שניתן לראות אותו מבחינה קלינית רק במצבים קיצוניים. מדידת כמות הדמעות בעזרת תבחין נייר סופג היא לא מדוייקת כך שאינני מסתמך על הבדיקה הזו ואני לא מבצע אותה. יובש באופן כללי מחמיר לאחר ניתוחי לייזר לביטול משקפיים אך בעיקר בניתוחים מסוג אינטראלאסיק או לאסיק, ופחות לאחר ניתוחים מסוג לאסק או PRK. יש לקחת בחשבון כי יתכן וההחלמה תהיה איטית בעקבות היובש ותצטרכי לשים טיפות נגד יובש תקופה ארוכה יותר יחסית למטופלים אחרים.
    לגבי נהיגה ועבודה על מחשב, יש לקחת בחשבון כי ישנם מקרים שחדות הראייה המאפשרת פעולות אלו לוקחת אצלם תקופה ארוכה יחסית (בין 3 ל- 4 שבועות)
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו