מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוץ קצת לפני הניתוחיואב קרמר20/01/2009
מאז שהחלטתי לעשות את הניתוח רבים מחברי מספרים לי סיפורי זוועות, כשהייתי במרפאה שאלתי אם יכול להיות מצב של עיוורון או מצב של הרעה בראייה כגון טישטוש וכפילויות. אני מאוד מפחד עכשיו לעשות את הניתוח, אני מפחד שאחריו אם הראייה תפגע אני אהיה חסר אונים. הם באמת הניתוח לא כל כך בעייתי? מה הסיכויי האמיתי שאיכות החיים שלי תפגע? אין סטטיסטיקות של יפוק מהניתוח? אבקש את עזרתכם... יואב קרמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר עמי הירש21/01/2009יואב שלום, הבנתי כי נבדרת ועל פי בדיקת ההתאמה נמצאת מתאים לטיפול. בעת הבדיקה נבדקו כל הפרמטרים שאיפשרו לרופא המנתח לקבוע שאתה מתאים. וביניהם לדוגמה: עובי הקרנית, ראייה יציבה, בריאותה הכללית של העין, קוטר האישון (כמענה לאחת השאלות השכיחות בנושא סינוור בלילה) איכות דוק הדמעות וכמותו (וזאת כמענה שוב לאחת מתופעות הלוואי השכיחות של יובש בעיניים), וככלל בסוג ניתוחי הלייזר (אינני יודע איזה ניתוח אתה אמור לעבור) הנוכחיים אחרוזי ההצלחה הניתוחייים הינם גכובים ביותר. בממוצע 95-97% הצלחה. ושוב במידה ונמצאת מתאים לטיפול על פי הפרמטרים המקובלים אני חושב שאתה יכול להיות רגוע ואין סיבה שאיכות חייך תפגע אלא להיפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאם תוכל לספר בקצרה מה קרה לך?
יואב קרמר22/01/2009תודה על התגובה... נרגעתי קצת אך אני מרגיש שעדיין לא מספרים לי הכל.... כמה ניתוח PRK יכול לגרום לסבל אחריו? מה הזמן הארוך ביותר שמישהו התלונן על סבל? כמה אנשים מתלוננים על טישטוש ראייה או ראייה כפולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהקודם כל הירגע
ד''ר נדב בלפר22/01/2009שלום יואב. לדעתי ברר לך את כל הפרטים הדרושים לך, ערוך סדר עדיפויות וקבל החלטה מושכלת ושקולה. אל תחפז
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהסיכונים מהניתוח
יניב28/01/2009אופיר שלום אני רואה שאתה מתכתב הרבה בפורום ושקרתה אצלך בניתוח בעייה אם תוכל לפרט איזה סוג ניתוח עברת איפה באיזה מכון ומי המנתח וכמובן מה הבעיה עצמה בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)