ניתוח תיקון

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח תיקון
    אבי
    24/01/2009

אני כבן 45 ,לפני כ 9 חודשים עברתי ניתוח בשיטת לאסיק ונוצר לי מספר לאחר הניתוח של 0.75+ בעין אחת והיתה לי בעיה בראיה מקרוב. לפני 4 ימים(19.01.09) עברתי ניתוח תיקון בלאסיק של 1+. עכשיו נוצר מצב של ראייה טובה לקרוב וראייה גרועה לרחוק יותר ממה שהיתה קודם. האם זהו מצב נורמלי והראייה לרחוק תשתפר עם הזמן ? האם יש מצב שבוצע תיקון גדול מדי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח תיקון

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' ישראל קרמר
    01/02/2009

אבי שלום רב, מוכרת לנו היטב התופעה של תיקון יתר גם לגבי מינוס וגם לגבי פלוס. לגבי תיקון של פלוס לאחר ניתוח לאסיק לקוצר ראייה, יתכן מאד שנהפכת עכשיו לאחר התיקון לקצר רואי (מינוס) וזאת לאחר התיקון של הפלוס שנוצר מהניתוח הראשוני . בחלק גדול מההמקרים קיימת נסיגה איטית והדרגתית של המינוס לכיוון הפלוס ובחלק מהמקרים המינוס נשאר קבוע ולא משתנה עם הזמן. בכל מצב, יש להמתין בלשב זה 7-12 חודשים עד שניתן יהיה לקבוע האם חלה התייצבות בתוצאת התיקון שעברת.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו