התלבטות קשה מאוד

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• התלבטות קשה מאוד
    שי
    07/02/2009

שלום לכולם כבר הרבה זמן שאני מתעניין בניתוח להסרת משקפיים קורא הרבה חומר שואל בפורומים לאחרונה הייתי בבדיקת התאמה ב"עיניים" בירושלים נאמר לי שהניתוח שאני מתאים לו הוא lasek+custom view אני כבר מכיר שהניתוח הזה כרוך בכאבים והחלמה איטית וטיפה יותר בטוח נעניתי בחיובוד"ר לוינגר צריך לעשות לי את הניתוח קבעתי גם תאריך לאחרונה שוב קראתי מאמרים והתחלתי לפחד מהניתוח כרגע אני רוצה לבטל את התור אני ממש מתלבט אם כן לעשות או לא קראתי כבר את כל האינטרנט (כמעט) על הניתוח סיכונים הכל אפילו ראיתי סרטון איך מתנהל הניתוח שלב אחרי שלב אני ממש מתלבט וצריך להחליט מה אני עושה האם לבטל את התור או לא אשמח לתשובה כנה ואמיתית שתעזור לי להחליט כי אני בהתלבטות קשה מאוד בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    התלבטות קשה מאוד

הוספת תגובה

• תשובה ליניב

פרופ' ישראל קרמר
    10/02/2009

שלום רב,
    בסה"כ ניתוח מסוג לאסק או PRK הם ניתוחי לייזר מאד בטוחים וקלים למטופל, אך ההחלמה הרפואית שלהם עלולה להיות לא נעימה, איטית מאד עם תחושות לא נעימות. בנוסף, ההחלמה הראייתית שלאחר מכן עלולה להיות מאד איטית והדרגתית. בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה חמה !

סיון
    11/02/2009

היי, אני עברתי לאסק+CV לפני חודש וחצי בעיניים אצל ד"ר לוינגר אישית. לפני הניתוח ערכתי מחקר מקיף וקפדני ואף הייתי פעמיים אצל לוינגר בבדיקת התאמה. אני יכולה אף להוסיף ולומר שדקות ספורות לפני הכניסה לניתוח חשבתי פשוט לרדת מהעניין.. אך לאחר שראיתי את כל המטופלים שכבר נותחו נרגעתי ונכנסתי לניתוח וזה הדבר הטוב ביותר שקרה לי!!!! נכון , שלושת הימים לאחר הניתוח הרגשתי כמו שבוייה בכלא הסורי מכיוון וחשתי כאבי ת-ו-פ-ת ולא יכולתי לפתוח את העיניים והייתי בחושך בלבד... אך אם אני פחדנית שכמוני שלא יכולה לסבול טיפת כאב עברתי זאת.. כל אחד אחר גם ישרוד זאת. לאחר שלושה ימים התעוררתי כאילו כלום לא קרה!! כמו חדשה!! עם ראייה מטורפת. בהתחלה קצת הסתנוורתי בלילה, אך מיום ליום זה רק משתפר! ממליצה מכל הלב, בלי טיפת אינטרס אישי, מלבד הזדהות אישי עם הקושי בלהיות עם משקפיים או עדשות! לך על זה ותהיה שלם עם ההחלטה. :)

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיוון תודה רבה

שי
    11/02/2009

סיוון תודה רבה חיזקת אותי מאוד וכמו שאת מבינה אני צריך עכשיו הרבה חיזוקים

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• סיון- איזה מספרים היו לך? אני בדיוק

יעל
    12/02/2009

באותה התלבטות כמו יניב. המון תודה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל בואי נלך נעשה ביחד

שי
    12/02/2009

יעל בואי נלך נעשה ביחד אחד יחזק תשני

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב, נו מה החלטת?

יעל
    14/02/2009

אני דרך אגה קבעתי אצל לוינגר ובדקה ה-90 ביטלתי וטוב לי עם זה. איזה מספרים יש לך?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מתלבט

יניב
    14/02/2009

היי האמת אני עדיין ממש מתלבט ולא יודע מה לעשות אני לא יודע איזה מספרים יש לי מה קרה איתך למה ביטלת בסוף ?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב

יעל
    16/02/2009

ביטלתי כי החלטתי שלא בא לי להכניס עיניים בריאות למיטה חולה... אז אשאר עם המשקפיים. לא בא לי על הילות בלילה, שמעתי סיפורים על כאלה שלא יכולים יותר לנהוג בחושך בגלל הניתוח. ל א בא לי על תיקונים אם אצטרך (יש לי מספר די גדול) בקיצור...החלטתי שלא ומאז אני שלמה מאוד עם ההחלטה. שיהיה לך בהצחלה בכל מה שתחליט יעל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שי
    16/02/2009

תודה רבה לך ובע"ה מה שנחליט יהיה רק טוב

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו