מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עכירות לאחר לאסיקשי31/07/2007
ד"ר שלום
עשיתי ניתוח עניים לפני שבועיים וחצי כעבור כ- 5 ימים עשו לי ניקוי בגלל שהראיה לא הייתה טובה
ובבדיקה התגלה שיש לי עכירות בעין ימין האם הדבר גורם לעין נזק לעתיד (כלומר גם שזה יעבור זה פגע במשהו בעין) ?
כרגע אני משתמש בטיפות סטרודקס 4 - 5 האם זה הטיפול הטוב ביותר לעכרות ?
האם השמוש בסטרודקס לאורך זמן פוגע בעין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכירויות לאחר ניתוח לאסיק
ד''ר דוד לנדאו31/07/2007שימי שלום,
לא ברור לי מה באמת קרה.
אם עשית ניתוח בשיטת הלייזר מתחת לכיפה (LASIK) ועשו "ניקוי" לאחר מספר ימים בגלל שהראיה לא הייתה טובה - זה נשמע לי כמו מקרה של דלקת כימית מתחת לכיפה או באנגלית Diffuse lamellar Keratitis DLK, במקרה זה אכן סטרואידים בטיפות הוא הטיפול המקובל.
טיפול בטיפות סטרואידים לתקופה ארוכה מאוד יכולה לגרום להופעת גלאוקומה ו/או קטרקט.
על מנת למנוע תופעות אילו יש צורך במעקב של רופא עיניים.
מכיוון שאני בטוח שאתה נמצא במעקב של המנתח שלך נראה לי שאין מקום כרגע לדאגה.
הטיפול יהיה מעט ארוך מהרגיל, והתאוששות הראיה איטית מהמצופה אך בסופו של דבר ברוב המקרים הטיפול מצליח לשפר הראיה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)