מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנהלות לאחר -ניתוח לאסק-רון26/02/2009
כפי שצויין אני לאחר 10 ימים מניתוח הלאסק LASEK שעברתי ויש תופעה שלא הזכירו בפני שמטרידה אותי אני מתעורר כל שעתיים בדיוק! בלילה כנראה בגלל יובש בעיניים אני מטפטף טיפת דמעות בכל עין וחוזר לישון ומתעורר שוב כעבור שעתיים לציין כי במשך כל היום אני מטפל כ5 פעמים באותן טיפות דמעות #האם התופעה מוכרת ?? יש דרך למנוע את היובש הזה בלילה או מה שזה לא יהיה שגורם לי לקום או האם התופעה תחלוף לבד ? #דבר נוסף שרציתי לדעת הוא האם לאחר 15 דקות אחרי שימוש בטיפות סטרודקס כפי שנרשם לי אני -חייב!- להשתמש בטיפות דמעות???, האם שימוש בסטרודקס בלבד הוא דבר המזיק לעין \החלמה ?? #האם משהו מבין הפעולות הבאות גורע מהחלמת העיניים: * מים לתוך העיניים (מקלחת שטיפות פנים וכו',), *שימוש במחשב טלוויזיה בצורה רצופה למרות שנראה מטושוש וגורם לכאב ראש *אדים שעולים לעין מאוכל\שתייה *סנוור מקרני שמש} ?? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש הוא יובש
ד''ר נדב בלפר26/02/2009אלמוג
אפשר לשים משחה ליובש ללילה
(ויטאפוס או דוראטירס)
אין בפעולות או בטיפות שהזכרת להזיק לעין ... רק, אולי, להגביר היובש
נשמע לי כתהליך החלמה שיגרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)