לאחר ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח
    זהבית
    01/03/2009

לפני עשרה ימים עברתי ניתוח בשתי עני בשיטת prk המספרים היו -4 ו-4.25 - בעין אחת אני רואה טוב וההחלמה ניכרת אך בעין השניה אני רואה מאוד מטושטש עד כדי כך שכמעט אין הבדל מלפנינ הניתוח אני לחוצה מה יהיה? העין הזו מקשה עליי לתפקד כרגע , היא מפריעה בראיה הכללית. הרופא בביקורת נראה שליו למרות שסיפרתי לו על הבעיה תודה מראש על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• שלום רב,

פרופ' ישראל קרמר
    03/03/2009

זהבית שלום, ניתוח ה PRK הוא ניתוח עם החלמה איטית והדרגתית באופן כללי. לעיתים קיים הבדל בתהליך ההחלמה בין עין לעין למרות שדרגת קוצר הראייה דומה בשתי העיניים. תופעה זו קשורה בהחלמה שונה של שכבת הציפוי האפיטליאלי של הקרנית, שיכולה להיות איטית בעין אחת יחסית לשניה, וזוהי כנראה הסיבה שבעין אחת את רואה מאד מטושטש. כנראה שבעין זו האפיטל עדיין לא החלים בצורה תקינה וקיימת שם אי סדירות של הקרנית או תגובה מקומית של רקמת הקרנית ללטוש הלייזר ויש להתאזר בסבלנות עד להתייצבות תהליכי הריפוי ולהמשיך בטיפות סטרואידים.
    בברכה
    פרופ' קרמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו