עין אחת

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• עין אחת
    דיתה
    23/03/2009

אני בת 57 יש לי מספר 4 לראיה מרחוק. מקרוב אני לא צריכה משקפיים. עשיתי בדיקה במכון ואמרו לי שאני יכולה לבחור או ניתוח לאסיק או שיוף חיצוני. ביקשתי לנתח רק עין אחת כדי שאוכל לראות מקרוב גם לאחר הניתוח בזכות העין הלא מנותחת. שאלתי היא : איזה שיטה טובה יותר ובטוחה יותר. מה הסיכוי שניתוח רק עין אחת יהיה יעיל לראיה מקרוב וגם מרחוק. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    עין אחת

הוספת תגובה

• שלום דיטה

דר' בלפר
    26/03/2009

מעיון בתשובותינו הרבות בפורום תגלי שאין שיטה עדיפה אלא התאמה בין המצוי לאופטימלי לכל אחד.
    תיקון בעין אחת מקובל מאוד (מונוויזין) אולם יתכן ובמקרה שלך - קצת יהיה קשה להסתגל עקב ההבדל הניכר בין שתי העיניים (4)
    האם אין לך קטרקט? אם כן - אולי ניתוח קטרקט ישפר ויפתור טוב יותר......
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלה מזערית

דיתה
    26/03/2009

תודה לתשובת הרופא.
    הרופא אמר שיש לי התחלה מיזערית של קטרקט חסרת משמעות.
    אפשר במצב כזה לנתח קטרקט?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ד''ר נדב בלפר
    26/03/2009

באופן עקרוני מנתחים קטרקט ברגע שהוא מפריע..... וזו שאלה שניתן לברר עימך רק פנים אל פנים - לאחר בדיקת עיניים
    נותר לך לסמוך על המנתח שלך וללכת לפי המלצתו........ או להיוועץ במישהו אחר
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דיתה
    26/03/2009

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו