ניתוח וצלילה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח וצלילה
    אלעד
    09/04/2009

שלום רב,
    אני כחודש לאחר ניתוח אינטראלאסיק, ונאמר לי שניתן להיכנס לים ולבריכה כחודש לאחר הניתוח.
    ברצוני לדעת האם קיימת מגבלה לביצוע צלילות באמצעות מכשירי צלילה, לעומקים של 20-30 מטר ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח וצלילה

הוספת תגובה

• צוללים

ד''ר נדב בלפר
    10/04/2009

שלום אלעד
    הכוונה היתה שלא להיכנס למים ציבוריים - מחשש ואינם נקיים מאד
    חודש אחרי החלמה שגרתית איני רואה סיבה מיוחדת להתנזרות מהם
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• צלילה

אלעד
    11/04/2009

תודה ד"ר בלפר.
    ברצוני למקד את השאלה.
    נאמר לי (בגדר שמועה בלבד) שקיים איסור לצלול במשך 3 חודשים לאחר ניתוח לייזר. יכול להיות שמדובר בהגבלה לסוג אחר של ניתוח.
    אני מניח שהסכנה היא בשל הלחץ הסביבתי בעומקים אליהם צוללים. (בעומקים 20-30 מטר, לחץ של 3-4 אטמוספרות).
    אשמח באם תוכל לייעץ לי בנושא זה.

תודה וחג שמח.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חוזר.......

ד''ר נדב בלפר
    16/04/2009

אכן הבנתי את שאלתך. לא ידוע לי על הגבלה זמנית כזו הקשורה ללחץ האטמוספרי בצלילה... אלא זו הקשורה, כאמור, למגע עם המים ...
    שבת שלום

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו