באנג'י..

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• באנג'י..
    עמית
    09/04/2009

שלום,

אני כ 3 שבועות אחרי ניתוח אינטרלאסיק ואני מעוניין לדעת אם אני אוכל לעשות קפיצת באנג'י בעוד חודש וחצי (חודשייים וקצת אחרי הניתוח). אני מכיר מישהי שעשתה קפיצת באנג'י (ללא ניתוח) והתפוצץ לה נים דם בעין. האם יש יותר סיכוי שזה יקרה לי מאחר ואני אחרי ניתוך? האם יש סיכונים בנוגע לקרנית שנחתכה ועכשיו פחות חזקה?

תודה,
    מתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    באנג'י..

הוספת תגובה

• בנג'י

ד''ר נדב בלפר
    10/04/2009

שלום מתן
    הנים בעין לא קשור לניתוח - זה קרה עקב שינוי פתאומי במהירות הגורם לעלייה משמעותית בלחץ בורידי הגוף (כולם) ואחד נקרע בלחמית. יכול לקרות לכל אחד. אנחנו נוטים לחשוב על הקרנית כחודשיים לאחר הניתוח כחזקה - כל עוד אין מכה/טראומה ישירה לגלגל העין
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• באנגי? או טיול גיפים קופצני?

אלי
    17/04/2011

יש לכם תשובה דוקטורים?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי

אבי
    18/04/2011

אני הבנתי שאסור לעשות טיול גיפים בגלל הקפיצות במשך שנה שלמה.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו