מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני ניתוח - שאלותאודליה13/04/2009
שלום רב,
הייתי בבדיקת התאמה במכון עיניים, בבדיקת האופטומטריסט נקבע כי מס' העדשות שלי הינו -9,
במקום -8, -8.5 ו0.15/0.45 צילינדר. לא נבדקתי כשנתיים (אני בת 25). שאלתי היא - כיצד אדע שאכן זה המספר הנכון , ושלא חל שינוי בחצי השנה האחרונה? האם הייתם ממליצים לסמוך על הבדיקה או לבצע בדיקה נוספת במקום אחר?
בנוסף, מזה שנה יש לי "גולה" של שעורה מעל עין אחת, ו"גולה" נוספת מתחת עין שניה. האם מומלץ לגשת לניתוח להסרת השעורה ורק לאחר מכן לבצע ניתוח לייזר, או שאין קשר בין הדברים ויתאפשר להסיר את השעורה לאחר הניתוח ללא השדפעה על הראיה?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופטומטריסט? זה לא משחק בגולות
ד''ר נדב בלפר16/04/2009שלום אודליה
אני מציע לך לסמוך על מי שבודק אותך - או למצא מישהו אמין עלייך. סה'כ התוצאות שציינת מאד קרובות. המספר נקבע לרוב עימך - את יושבת וענה לבודק מה מתאים לך ביותר
לגבי ה"גולות" בעפעפיים - זה כנראה כלזיון (chalazion) ולאחר מס חודשים מקובל להסירו. עצם נוכחות של כמה יכול לרמוז על דלקת עפעפיים כרונית. למרות שאין קשר ישיר לניתוח הלייזר על הקרנית, הייתי מציע קודם לברר ולטפל בעניין ואז לגשת לבדיקת התאמה - ספרי שם את המידע הזה לבודק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)