לפני ניתוח - שאלות

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לפני ניתוח - שאלות
    אודליה
    13/04/2009

שלום רב,
    הייתי בבדיקת התאמה במכון עיניים, בבדיקת האופטומטריסט נקבע כי מס' העדשות שלי הינו -9,
    במקום -8, -8.5 ו0.15/0.45 צילינדר. לא נבדקתי כשנתיים (אני בת 25). שאלתי היא - כיצד אדע שאכן זה המספר הנכון , ושלא חל שינוי בחצי השנה האחרונה? האם הייתם ממליצים לסמוך על הבדיקה או לבצע בדיקה נוספת במקום אחר?
    בנוסף, מזה שנה יש לי "גולה" של שעורה מעל עין אחת, ו"גולה" נוספת מתחת עין שניה. האם מומלץ לגשת לניתוח להסרת השעורה ורק לאחר מכן לבצע ניתוח לייזר, או שאין קשר בין הדברים ויתאפשר להסיר את השעורה לאחר הניתוח ללא השדפעה על הראיה?
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לפני ניתוח - שאלות

הוספת תגובה

• אופטומטריסט? זה לא משחק בגולות

ד''ר נדב בלפר
    16/04/2009

שלום אודליה
    אני מציע לך לסמוך על מי שבודק אותך - או למצא מישהו אמין עלייך. סה'כ התוצאות שציינת מאד קרובות. המספר נקבע לרוב עימך - את יושבת וענה לבודק מה מתאים לך ביותר
    לגבי ה"גולות" בעפעפיים - זה כנראה כלזיון (chalazion) ולאחר מס חודשים מקובל להסירו. עצם נוכחות של כמה יכול לרמוז על דלקת עפעפיים כרונית. למרות שאין קשר ישיר לניתוח הלייזר על הקרנית, הייתי מציע קודם לברר ולטפל בעניין ואז לגשת לבדיקת התאמה - ספרי שם את המידע הזה לבודק.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו