טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בשנת 1996 נותחתי ע"י ד.ר הירש וד.ר בן חיים במדיקל סנטר בהרצליה לתיקון ראיה של צילינדר בעיין אחת. כל אחד מהרופאים ביצע 2 תיקונים בעיין בשיטות הישנות ללא הצלחה להביא לשיפור הראייה וגם משקפיים לא עוזרים הרבה. אני בן 48 ומאז אני מאוד סובל ובקושי מתפקד בחיי היום יום. ברצוני לציין שמאז לא נבדקתי מפחד מסויים שיגידו לי כי אין מה לעשות ואני צריך לחיות עם זה. אני מבקש בכל לשון של בקשה שד.ר הירש ייצור איתי קשר יבדוק אותי שוב וייתן לי חוות דעת ללא תשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר