עיינים אדומות ויובש

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• עיינים אדומות ויובש
    רוני
    27/04/2009

שלום לכולם

לפני כחצי שנה עברתי ניתוח להסרת משקפיים מסוג לאסק במרפאתכם .
    אך עדיין אני סובל מיובש ועיינים אדומות הילות וסינוורים .
    אני כעת משתמש ביום יום רק בטיפות הילוקומוד אך גם זה כבר לא עוזר לי .( ניסתי כמה סוגים של טיפות כגון רפרש, היפוטירס, ויסקוטירס ועוד אשר לא עזרו לי )
    עד לא מזמן טיפות ההילוקומוד עזרו לי ושיפרו לי את חדות הראייה ואף הקלו מעט מהאדמומיות העיינים . כעת שוב אני סובל מעיינים אדומות ויובש.

בביקורת הארחונה שעברתי במרפאב לפני כשבוע נאמר לי כי יש לי צינלדר של חצי מספפר בשתי העיינים . האם זה קשור ליובש ?? כי אני באמת מרגיש שיש לי קצת צילנדר .וחושש שזה ישאר לעד .

האם יש טיפות אשר יכולות להפחית את מידת הסיוונירים וההילות וכן לשפר את חדות הראייה כתוצאה מהיובש..?
    אני במצוקה

אודה להתיחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    עיינים אדומות ויובש

הוספת תגובה

• יובש

ד``ר עמי הירש
    03/05/2009

בהחלט יתכן יובש ממושך יחסית לאחר טיפולי לייזר, גם אם זו תופעה נדירה. הצילינדר של 0.5 בהחלט יכול לנבוע מתופת יובש בקרנית, קימים טיפולים נוספים מעבר לתכשירים בהם הניך משתמש אתה מוזמן להתקשר למרפאת העיניים על מנת לברר אפשרות לטיפולים אלו.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו