לידה והסרה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לידה והסרה
    גילה
    22/08/2007

אני בת 21 ואני מעוניינת לבצע את הניתוח להסרת משקפיים. שמעתי שאחרי לידות רוב הסיכויים שתוצאות הניתוח משתבשות והראייה שוב חוזרת להיות לא תקינה. האם זה נכון שהלידות גורמות לכך? האם שווה לי לעשות את הניתוח עכשיו או לחכות?

בתודה מראש, גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לידה והסרה

הוספת תגובה

• הריון ולידה ושינוי במרשם המשקפיים

ד''ר דוד לנדאו
    23/08/2007

גילה שלום,

בזמן הריון יש שינויים באיכות הראיה משניים לשינויים בתכולת הנוזלים בגוף האישה בהריון (הורמונים, הורמונים ושוב הורמונים).
    בדרך כלל, לאחר הלידה כל השינוים ההורמונליים חוזרים למצבם הטבעי (לפעמים לוקח כמה חודשים).

אני לא מכיר נשים שמרשם המשקפיים שלהם השתנה בצורה משמעוית לאחר לידות. נראה לי שמדובר בעוד אגדה אורבנית.

בשל השינויים ההורמונליים אנחנו מעדיפים לא לנתח בזמן הריון. עדיף לנתח בין הריונות.

אם את לא מתכננת להיכנס עכשיו להריון, אין כל טעם לחכות עד לתסיימו את כל הלידות שאת מתכננת. איכות החיים חשובה וניתן לשפר אותה עם ניתוח להסרת משקפיים.

יותר מזה, הטפול לילדים והחוויה של הורות מלאה יותר כאשר את יכולה לקום לילד בלילה מבלי לחפש את המשקפיים, וגם הבריכה ע הילד נראית אחרת ללא משקפיים במים.....

מקווה שעזרתי

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו