ניתוח לייזר בשיטת פרסבילאסיק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לייזר בשיטת פרסבילאסיק
    עדן סהר
    18/07/2009

ברצוני לדעת איזה ניסיון יש בארץ בניתוח פרסבילאסיק. מי הרופא המומחה לניתוח מסוג זה. מה הסיכונים? ושיעורי הצלחה.
    ומה העלות לניתוח מסוג זה
    תודה

עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרסבילאזיק

פרופ' ישראל קרמר
    19/07/2009

שלום רב,
    ניתוח לייזר בשיטת הפרסבילאזיק נותן פיתרון לקרוב אך רק לגבי עין אחת בלבד. בנוסף לכך הפיתרון לקרוב איננו מלא אלא חלקי ותלוי בגיל המטופל, בנוסף לא כל אחד מתאים לטיפול זה.

יש להגיע לבדיקת התאמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצרף ציטוט שטוען אחרת ואני יוצא

רומן
    03/08/2012

וכעת אני ממש מבולבל ולא יודע מי כותב את האמת:

ד"ר שמואל לוינגר, מסביר כי " מדובר בניתוח לייזר אשר לראשונה מחזיר לשתי העיניים את יכולת הראייה המולטיפוקלית לכל טווח המרחקים: לרחוק, לקרוב ולטווח ביניים. הלייזר מבצע עיצוב מולטי פוקאלי של הקרנית (בדומה למשקפיים מולטי פוקאליים).

היתרון החשוב הוא שלאחר הניתוח המטופל יכול לראות היטב גם לרחוק וגם לקרוב בכל עין בנפרד ובשתיהן יחד".

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו