מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינטרלאסיק!ליאור21/08/2009
שלום רב, אשמח לקבל הסבר קצר לגבי השיטה אינטרלאסיק להסרת משקפיים. כאשר שאלתי האם ישנה שיטה להסרת משקפיים השומרת על שלמותה של הקרנית נעניתי כי זו השיטה, אך כאשר קראתי עליה מעט כן שמעתי מונחים כמו שיוף, או חיתוך מדויק.... אשמח להבין יותר על מה מדובר. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטראלזיק
ד``ר עמי הירש23/08/2009שלום רב,
אינטראלזיק הינה שיטה להכנת מתלה טיפולי בעזרת מכשיר לייזר. המתלה המתקבל הינו בתצורת כיפה עוביו מינימאלי, שוליו מכילים חיתוך צידי המשפר את האחיזה במיטה הטיפולית של הקרנית. בעזרת שיטה זו נמנעים הסיבוכים של חיתוך הקרנית בעזרת מיקרוקרטום שהינו חיתוך בעזרת סכין כירורגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאינטרלאזיק
ליאור23/08/2009אני די מתמצא בכל מה שקשור לעיניים ובכל זאת לא הצלחתי להבין את ההסבר שלך. האם בשורה התחתונה נעשה חיתוך בקרנית? או שזוהי שיטה שרק "מפסלת" את הקרנית בצורה הרצויה? אני מאוד רוצה לדעת האם האפיתל נשאר שלם. המונח מתלה אינו ברור לי.תודה מראש שוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאינטרלאזיק
ליאור23/08/2009אני די מתמצא בכל מה שקשור לעיניים ובכל זאת לא הצלחתי להבין את ההסבר שלך. האם בשורה התחתונה נעשה חיתוך בקרנית? או שזוהי שיטה שרק "מפסלת" את הקרנית בצורה הרצויה? אני מאוד רוצה לדעת האם האפיתל נשאר שלם. המונח מתלה אינו ברור לי.תודה מראש שוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)