אינטרלאסיק!

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• אינטרלאסיק!
    ליאור
    21/08/2009

שלום רב, אשמח לקבל הסבר קצר לגבי השיטה אינטרלאסיק להסרת משקפיים. כאשר שאלתי האם ישנה שיטה להסרת משקפיים השומרת על שלמותה של הקרנית נעניתי כי זו השיטה, אך כאשר קראתי עליה מעט כן שמעתי מונחים כמו שיוף, או חיתוך מדויק.... אשמח להבין יותר על מה מדובר. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    אינטרלאסיק!

הוספת תגובה

• אינטראלזיק

ד``ר עמי הירש
    23/08/2009

שלום רב,

אינטראלזיק הינה שיטה להכנת מתלה טיפולי בעזרת מכשיר לייזר. המתלה המתקבל הינו בתצורת כיפה עוביו מינימאלי, שוליו מכילים חיתוך צידי המשפר את האחיזה במיטה הטיפולית של הקרנית. בעזרת שיטה זו נמנעים הסיבוכים של חיתוך הקרנית בעזרת מיקרוקרטום שהינו חיתוך בעזרת סכין כירורגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אינטרלאזיק

ליאור
    23/08/2009

אני די מתמצא בכל מה שקשור לעיניים ובכל זאת לא הצלחתי להבין את ההסבר שלך. האם בשורה התחתונה נעשה חיתוך בקרנית? או שזוהי שיטה שרק "מפסלת" את הקרנית בצורה הרצויה? אני מאוד רוצה לדעת האם האפיתל נשאר שלם. המונח מתלה אינו ברור לי.תודה מראש שוב...

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• אינטרלאזיק

ליאור
    23/08/2009

אני די מתמצא בכל מה שקשור לעיניים ובכל זאת לא הצלחתי להבין את ההסבר שלך. האם בשורה התחתונה נעשה חיתוך בקרנית? או שזוהי שיטה שרק "מפסלת" את הקרנית בצורה הרצויה? אני מאוד רוצה לדעת האם האפיתל נשאר שלם. המונח מתלה אינו ברור לי.תודה מראש שוב...

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו