צהוב בעין

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• צהוב בעין
    ורוניקה
    01/09/2009

דר שלום..
    לפני שבוע בדיוק עברתי ניתוח לייזר מסוג LASIK.. החל מהיום הראשון לאחר הניתוח עין אחת ראתה מצוין וללא טשטוש והעין השניה ראתה כפילויות וטשטוש... עד עכשיו- שבוע לאחר הניתוח אחת העיניים רואה מטושטש למרות שאני חשה בשיפור. התחלתי להילחץ שאני אצטרך תיקון כי אני מפחדת שהטשטוש לא יעבור.. האם התופעה נורמאלית? האם הטשטוש והכפוליות אמורות לחלוף?
    שאלה נוספת- היום בבוקר שמתי לב למס' מקומות של צבע צהוב על הלובן של העין באזור שבו היה הניתוח.. האם הצבע הצהוב הינו תקין? האם זהו חלק מהתליך הריפוי?? כי הייתי בביקורת אצל הרופא המתנח והוא לא ציין שום דבר אך הדבר לא מוצא חן בעיניי...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    צהוב בעין

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר נדב בלפר
    04/09/2009

שלום ורוניקה
    אני מציע שלא תתביישי לשאול את המנתח - כדי שאח'כ לא תרגישי לא נוח. הנק הצהובות הן כנראה, שרידי ספיגה של דימום תת לחמיתי עקב טבעת הואקום בניתוח. לגבי התוצאה הניתוחית - אם אין סיבוך (אני מניח שהמנתח היה מספר לך על כך), הרי שיש מקום לשינוי ושיפור. מדובר בסה'כ בשבוע לאחר הניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו