לאחר LASIל

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר LASIל
    ורוניקה
    08/09/2009

דר שלום..

אני שבועיים לאחר ניתוח לאסיק.. יש לי עין אחת שרואה בצורה מצויינת וחדה ועין שנייה שרואה די טוב אך לא בצורה חדה כמו הראשונה אלא מטושטש ועם כפילויות.. בבדיקה אצל האופטמיטריסט ראיתית 6/6 בשתי העיניים למרות שבעין החלשה יותר ראיתי את הספרות התחתונות די מטושטש אך עדיין זיהיתי אותן.. האם זה עדיין אומר שהראיה היא 6/6...??

כמו כן, הייתי בבדיקת רופא והוא ציין שהטשטוש יכול לנבוע מהיובש שנוצר בעיניים לאחר הניתוח כי אין סימני עכירות או בעיות אחרות.. אני שם טיפות אך לא תמיד יש הרגשה שהן עוזרות.. האם זה עדיין יכול להתייצב או שעליי לחשוש שאני אצטרך תיקון???
    יכול להיות שהריפוי מלאסיק לוקח יותר משבועיים??

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר LASIל

הוספת תגובה

• למה אין תשובה??

ורוניקה
    08/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר נדב בלפר
    11/09/2009

אם רואים את השורה התחתונה אך מטושטש - זה עדיין נחשב 6/6
    תמיד יש הבדל בין העיניים (כמו ידיים, רגליים) וההשוואה הזו מתסכלת - חבל לעשות אותה.
    יובש יכול לגום לטישטוש - הוא אמור להסתדר לאחר מס חודשים
    שבת שלום

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו