מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה לפני ניתוח - איטראלאסיקסופי23/10/2009
שלום רב,
שמי סופי, בת 25
בעוד כשבוע אני עומדת לעבור ניתוח אינטראלאסיק
במכון שבו אני עוברת את הניתוח אמרו לי להוריד את העדשות כ 72 שעות לפני הניתוח (עדשות רכות)
במכון אחר שעשיתי בו את הבדיקה אמרו לי שלפני הניתוח חייבים להיות כשבועיים(!!!) ללא עדשות על מנת שהעין תחזור למצבה הטבעי.
שאלתי היא:
1. כיצד יש הבדלים כאלה בין הדרישות? אציין כי את שתי הבדיקות עשיתי אצל רופאים מאוד נחשבים בתחום. (פרופ' פרוכט וד"ר לוינגר)
2. בבדיקת האופטמטריסט באחד המכונים אמרו לי שהמספר שלי הוא -4.75 בשתי העיניים ובמכון השני -5. לאחר שהסתובבתי קצת עם משקפיים הרגשתי כאבי ראש ממש חזקים (כי המספר במשקיים הוא -4.25) הלכתי לבדיקה אצל אופטמטריסט והוא אמר לי שהמספרים שלי הם -5 ו -5.5
איך יכול להיות שלושה גורמים אומרים לי דברים שונים. והאם זה לא דבר משמעותי לניתוח?? אני יודעת שהדבר הכי חשוב בניתוח הוא יציבות המספר. ואף אחד מהמכונים לא באמת דיבר איתי על זה.
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי
תודה רבה סופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר עמי הירש02/11/2009אני ממליץ לך לפנות למכון בו את מיועדת לעבור טיפול לבדיקה חוזרת. אכן לעיתים 3 ימים אינו פרק זמן מספק להגעת המצב האופטי האמיתי ולעיתים יש להפרד מעדשות מגע למשך זמן ממושך יותר. ממליץ לך לפיכך לבקש בדיקה חוזרת כאשר טרם בדיקתך הסירי העדשות לפחות שבוע
בהצלחה
דר' הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)