אי התאמה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• אי התאמה
    נופית
    13/11/2009

האם יתכן שמכון מסוים לא יקבל אותך לניתוח הסרת משקפיים בלייזר ומכון שני כן יאפשר זאת ?

לא הגעתי בכלל לשיחה או בדיקה ע"י הרופא , טכנאי הצילומים אמר שמצב הקרנית מעולה ותקין , עוביה מצוין וכל היתר תקין רק .. ש ... יש לי עין עצלה .
    בבדיקה אצל האופטיקאי הוא טען שהם לא ינתחו אותי בשל העין העצלה,טענתם שהם לא לוקחים סיכון כי אם הניתוח לא יצליח אשאר במצב לא נעים בכלל .
    לפי הנתונים שהם מפרסמים יש הצלחה של 95 אחוז בניתוח הזה , אז מה הבעייה ?

האם במקום אחר אוכל לנתח רק עין אחת ? האם זה מקובל ? האם זה חד משמעי שלא מנתחים מי שיש לו עין עצלה , למה זה לא מופיעה בקטיגוריה של מי שלא מתאים לנתיוח בפרסומים המוקדמים ?

תודה על התשובות

נופית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    אי התאמה

הוספת תגובה

• אי התאמה

פרופ' ישראל קרמר
    17/11/2009

נופית שלום,
    במידה ועצלות הראייה של העין הנדונה היא כבדה, כלומר זו עין שלא ניתן לתפקד עמה בחיי היום יום, לא כדאי לקחת סיכון מכל דרגה שהיא בעין היחידה.
    שוב אני מדגיש, ההחלטה תלוייה בדרגת העצלות, וקיימת גם עצלות קלה מאוד מצד אחד וקשה מצד שני.
    דרגת העצלות קובעת!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו