מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי התאמהנופית13/11/2009
האם יתכן שמכון מסוים לא יקבל אותך לניתוח הסרת משקפיים בלייזר ומכון שני כן יאפשר זאת ?
לא הגעתי בכלל לשיחה או בדיקה ע"י הרופא , טכנאי הצילומים אמר שמצב הקרנית מעולה ותקין , עוביה מצוין וכל היתר תקין רק .. ש ... יש לי עין עצלה .
בבדיקה אצל האופטיקאי הוא טען שהם לא ינתחו אותי בשל העין העצלה,טענתם שהם לא לוקחים סיכון כי אם הניתוח לא יצליח אשאר במצב לא נעים בכלל .
לפי הנתונים שהם מפרסמים יש הצלחה של 95 אחוז בניתוח הזה , אז מה הבעייה ?
האם במקום אחר אוכל לנתח רק עין אחת ? האם זה מקובל ? האם זה חד משמעי שלא מנתחים מי שיש לו עין עצלה , למה זה לא מופיעה בקטיגוריה של מי שלא מתאים לנתיוח בפרסומים המוקדמים ?
תודה על התשובות
נופית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי התאמה
פרופ' ישראל קרמר17/11/2009נופית שלום,
במידה ועצלות הראייה של העין הנדונה היא כבדה, כלומר זו עין שלא ניתן לתפקד עמה בחיי היום יום, לא כדאי לקחת סיכון מכל דרגה שהיא בעין היחידה.
שוב אני מדגיש, ההחלטה תלוייה בדרגת העצלות, וקיימת גם עצלות קלה מאוד מצד אחד וקשה מצד שני.
דרגת העצלות קובעת!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)