מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ניתוח PRKיעל פריג'23/09/2007
ד"ר לנדאו שלום,
אני כיום לאחר חודש ו - 19 יום מניתוח PRK.
מיד לאחר הסרת העדשות הרגשתי עיוות בראיה (רואה כפול וכו') ועד היום אין שום שינוי.
כיום הראיה היא 6/20 ו - 6/12 עם צילינדר של כ - 2.5 בכל אחת מהעיניים והמספר הוא כ - 0.5, כאשר לפני הניתוח היה צילינדר 1 ו - 0.5 עם מספר 3.5 ו - 5 בהתאמה.
בבדיקת ראיה שנעשתה לי ע"י הרופא, ניתן להביא את העיניים בקושי ל - 6/9, כאשר אני רואה הכל כפול.
הרופא אומר לי שעלי להמתין עוד כ - חודש ועד אז לדבריו הראיה תשתפר (כך הוא מקווה), כאשר מאז הסרת העדשות (כשבוע לאחר הניתוח) ועד להיום אין שום שיפור בראיה.
אני מאוד חוששת, כיום אני בקושי מתפקדת ושאלותי הן:
1. האם יכול להיות שמצבי הוא בגלל טעות בהכנסת הנתונים למכשיר הלייזר ?
2. האם באמת כדאי לסבול ולהמתין או ללכת לרופא עיניים אחר ?, כיוון שברור לי שהרופא (אחד המומחים בארץ) עושה סימנים של לחץ, ואינני כבר סומכת עליו ועל האבחנות שלו.
3. האם פרק הזמן של חודש ו - 19 יום לא אמור להביא לשיפור הראיה.
4. מה יכולת הטיפול בשלב זה של מצבי (אם בכלל).
באם הדבר אפשרי, אשמח אם תתן לי את כתובתך או מס' הטלפון ע"מ להגיע לבדיקה (בתשלום כמובן).
המון תודה
יעל המודאגת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה מכון עשית?
שחר23/09/2007ואיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה1
יעל פריג'24/09/2007בשלב זה לא אפרט מהסיבות הברורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה1
יעל פריג'24/09/2007בשלב זה לא אפרט מהסיבות הברורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהצילינדר לאחר ניתוחי PRK
ד''ר דוד לנדאו10/10/2007יעל שלום,
צילינדר הוא תופעת לואי ידועה בששת השבועות הראשונים לאחר ניתוח לייזר מסוג PRK.
ברוב המקרים הצילינדר נעלם בהדרגה לאורך שלושה חודשים לאחר הניתוח.
לא נראה לי שיש לך מקום לדאגה.
ממליץ מאוד על סבלנות וסובלנות.
אם את מאוד מודאגת חוות דעת שניה בהתחלט במקום.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאני אחריי 2 ניתוחים וראייתי כפולה
בקי17/10/2007נותחתי פעמיים וראייתי כפולה פלוס צלינדר הובטח לי שלא יהיה צלידר ואראה לרחוק משישים סנטימטר והלאה , יש רופאים שמדפדפים את הלקוחות שלהם בהלוך ושוב של ללכת לבדיקות כביכול שעם כל המיחשוב שלהם יש מיחשוב גדול יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)