מתלבט בין לאסיק לה prk עזרה.?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מתלבט בין לאסיק לה prk עזרה.?
    תום
    02/12/2009

אז הבעיה היא כזאת הייתי בשני מכונים גדולים האחד הציע לעשות prk השני לאסיק השאלה שלי היא כזאת עם אני עושה לאסיק וכעבור 3 חודש אחרי שההחלמה מסתיימת לגמרי עם אני מקבל מכה בעיין זה יותר מסוכן בגלל שעשיתי לאסיק או שלא השאלה שלי מה עדיף יותר לחבלה בעיין לאסיק או prk או שאחרי תקופה של 3 חודשים זה כבר לא משנה .???

תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מתלבט בין לאסיק לה prk עזרה.?

הוספת תגובה

• היי

עמרי
    02/12/2009

לפי מה שהבנתי לוקח לקרנית כמה שנים טובות עד שהיא כמו שהייתה בעבר..
    בגלל זה אנשים שמתעסקים בספורט כמו גודו שחייה ואנשים הולכים לקרבי עושים PRK.
    תחכה לתשובה מפרופסור קרמר הוא מבין יותר ממני..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חבלה בעין-LASIK מול PRK

פרופ' ישראל קרמר
    04/12/2009

שלום רב,
    ראשית עליך לדעת שניתוח הלאסיק מבוצע בעזרת חיתוך ע"י סכין מיוחדת שבעזרתה חותכים קליפה מהקרנית בשלב הראשון של הניתוח, ובשלב השני מלטשים את מספר המשקפיים מתחת לקליפה המוחזרת למקומה. במרפאות "עיניים" שיטה זו כבר לא קיימת משנת 2004, היות והיא הוחלפה בטכנולוגיה בטוחה ומדוייקת יותר הנקראת INTRALASIK אשר בה חותכים את קליפה בעזרת לייזר במקום סכין.
    לשאלתך בנוגע לחבלה, במידה והינך עוסק בספורט מסוג קרב מגע, ג'ודו, כדורגל, כדורסל והינך חושש והינך חושש מחבלה ישירה בקרנית, עדיף לעבור ניתוח מסוג PRK כמובן בהתאם לדרגת קוצר הראייה הנקבעת בעזרת הבדיקה. במידה ואינך עוסק בתחומי ספורט אלו באופן מקצועי, הסיכוי לחבלה ישירה בקרנית הוא אפסי ולכן כדאי לך לעבור ניתוח מסוג LASIK / INTRALASIK שההחלמה שלהם מהירה מאד, כמובן במידה ואתה מתאים לסוג זה של ניתוח.
    בברכה,
    פרופ' ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו