ניתוח לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח לייזר
    הראל
    08/12/2009

שלום , אני בן 29 והבעיה היא כזאת:
    בעין אחת המספר שלי הינו 1.5 ובעין השניה צילנדר גבוה .
    לפי בדיקה אצל רופא עיניים נאמר לי שאני לא זקוק למשקפיים כי עין אחת שלי מתפקדת טוב (מוזרה לי החוות דעת הזו) אני אומנם קורא תרגום מטלויזיה(מרחק של 2 מטרים) בלי בעיה אבל מרחוק אני לא רואה טוב .
    בגלל שבעין אחת שלי הראיה גרועה מאוד המוח (כנראה) בוחר שלא להשתמש בה ולאחרונה הבחנתי שהיא בורחת קצת לחלק החיצוני.
    השאלה היא האם זאת עין עצלה? האם אני צריך לשים רטיה? והאם אני יכול במצב כזה לבצע ניתוח להסרת משקפיים?

*רכשתי משקפיים אבל קשה לי להרכיב אותם בגלל לחץ חזק שאני מרגיש לאחר 5 דקות.

*ועוד שאלה קטנה בבקשה: ישנן שמועות שמי שמבצע ניתוח להסרת משקפיים לא יכול (במידה ויזדקק) לבצע בעתיד ניתוח לקטרט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח לייזר

הוספת תגובה

• עין עצלה

ד''ר נדב בלפר
    09/12/2009

מתאורך נראה כי עינך עצלה - זה אומר שלא נוצר קשר טוב עם המוח בגיל הצעיר. מכיוון שהיא לא רואה כל כך טוב - אין למוח סיבה מספקת ליישרה ולכן היא קצת בורחת = פוזלת.
    רטיה היא טיפול מונע לעין עצלה בגיל צעיר ולא בגילך. נסה לברר אם נוירוויזין יוכל להתאים לך - זהו סוג של טיפול בו מגרים מחדש את מסלולי העצב בעזרת תוכנת מחשב.
    ניתוח הסרת משקפיים יוכל להתבצע בתנאים מסויימים - מצריך בדיקת התאמה מדוקדקת.
    ****אין אמת בשמועה שאתה מציין - אנשים רבים עברו ניתוח קטרקט לאחר ניתוחים מסוג זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

הראל
    10/12/2009

אני צריך לפנות לקופת חולים?
    ישנה אפשרות שלא ניתן לטפל בעין עצלה בגיל כזה?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• כן... וכן

ד''ר נדב בלפר
    13/12/2009

שווה להרים טלפון ל"עיניים" שם ניתן לקבל את כל הפרטים (טווח הטיפול, סיכויים וכו').

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו