כשבוע לאחר ניתוח לאסק...

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• כשבוע לאחר ניתוח לאסק...
    דן
    30/09/2007

שלום,

עברתי ניתוח לפני כשבוע...לא היו כאבים ביכלל (מלבד מספר ימים של דמעות וחוסר נוחות קלה), היום אני רואה דיי טוב...הייתי אומר שבסביבות ה-70% ממה שהייתי רואה עם משקפיים (היה לי מספר 2.5 בשתי העיניים).

מה שמפריע לי הוא שאני עדיין רואה בצורה לא כל כך חדה טקסט על המחשב וביכלל טקסט קטן... אני כן מצליח לראות דיי בקלות כתוביות בטלוויזיה, מה שלא הייתי רואה קודם ללא משקפיים.

שאלתי היא, כמה זמן אמור לקחת עד שהראיה מתייצבת לחלוטין בלאסק? שמעתי תשובות שונות מאנשים שונים...

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    כשבוע לאחר ניתוח לאסק...

הוספת תגובה

• מתי הראיה מגיעה לשיאה לאחר ניתוח

ד''ר דוד לנדאו
    02/10/2007

דן שלום,

הראיה כשבוע לאחר ניתוח לייזר על פני השטח היא תפקודית אך לא מלאה.
    מה שאתה מתאר נשמע לי מהלך תקין ורגיל לאחר ניתוח מסוג LASEK.

לפי הניסיון שלי הראיה מגיעה למצב כמעט מלא ששה שבועות לאחר ניתוח ומתיצבת לחלוטין עד ששה חודשים לאחר ניתוח.

לפי התיאור שלך אתה בדרך הנכונה.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת אם אפשר...

מיכאל
    02/10/2007

האם תנודות בראיה מתרחשות זמן קצר לאחר הניתוח?

אני דיי משוכנע שהיום ראייתי קצת פחות טובה משהיתה לפני יום-יומיים, במיוחד בעין שמאל...

האם זה מצב תקין ואמור להסתדר בהמשך, או שיש סיבה לדאגה?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו