סבירות לתופעות לוואי בניתוח א.לאסיק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• סבירות לתופעות לוואי בניתוח א.לאסיק
    אביב
    31/12/2009

יש לי מספרים של מינוס 4 ומינוס 4.5 בעיניים וכן חצי צילינדר באחת מהן. אני מעוניין לעשות ניתוח אינטרה לאסיק. מעיון קצר בפורום זה אני למד על מגוון לא קטן של תופעות לוואי שקורות לאחר ניתוחים להסרת משקפיים כגון הילה, סינוורים, קרנית חלשה וכיו"ב.
    בהנחה שבדיקה תראה שאני מתאים לניתוח אינטרה לאסיק אני מעוניין לדעת מהן תופעות הלוואי האפשריות בניתוח זה, ומה הסבירות לכל אחת מהן.
    כמו-כן, אם אני מבין נכון ישנן תופעות לוואי שלעיתים קורות ושבתנאים מסוימים כלל לא ניתן לתקן אותן (כגון סינוור בלילה). האם כך הדבר? האם יש סיכוי כלשהוא שאעשה ניתוח אינטרה לאסיק ואח"כ אסבול כל החיים מתופעות לוואי (כגון הילה בנהיגת לילה) שלא ניתן לטפל בהן (או ניתן רק באמצעות טיפות או משהו בסגנון אבל לא ממש ניתן לרפא). אם כן, מהו הסיכוי לתרחישים כאלו באחוזים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

ד``ר עמי הירש
    04/01/2010

אינטרהלסיק נחשבת היום הפרוצדורה המועדפת מעצם העובדה שמתקיים היתרון של יצירת כיפה טיפולית ללא מעורבות יד המנתח או חיתוך מכני (מיקרוקרטום)
    בבדיקת ההתאמה מתבצעת בדיקה של רטיבות הקרנית (דוק הדמעות) והדמייה של קוטר הטיפול ביחס לקוטר האישון
    שני מדדים אלו במידה והנם תקינים עשויים להביא למניעתן של תופעות לוואי כגון יובש וסינוור.
    כמובן שלעיתים נדירות תתכנה תופעות לוואי אלו ויידרש טיפול בהתאם
    בהצלחה
    דר' הירש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו