מחפש רופא מנתח...

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מחפש רופא מנתח...
    סטודנט
    03/01/2010

שלום,

אני שוקל לעבר ניתוח להסרת משקפיים במכון "עיניים" וממש לא יודע באיזה רופא לבחור.
    הבנתי שד"ר לוינגר נחשב למומחה אבל נאמר לי במכון עיניים שכדי לעבור אצלו את הניתוח, יש לשלם תוספת של 2000 ש"ח כי הוא נשיא המכון (ואני לא בדיוק יכול להרשות לעצמי).

כיצד עלי לבחור רופא? קשה מאוד למצוא המלצות באינטרנט כיוון שעל כל רופא יש דעות חיוביות וגם שליליות.

הבנתי שחשוב מאוד הניסיון אבל לפחות באתר האינטרנט של המכון, כולם מוצגים כמאוד מנוסים.
    אני יודע שקצת קשה לכם לתת לי תשובה מספקת, אבל בכל זאת? עצה?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מחפש רופא מנתח...

הוספת תגובה

• מנסיון דר' היימס מיכאל

רינת אטיאס
    04/01/2010

לפני שלושה חודשים עברתי לאסק c.v מונו ויז'ן ע"י דר' היימס מיכאל מסניף חיפה.

עברתי בדיקה בשני מכונים שונים והגעתי לבדיקה גם ב"עיניים" כבר בבדיקת ההתאמה ידעתי שזה הרופא שינתח.
    דר' היימס היה מקצועי ביותר גילה סבלנות ואמפתיה לפני הניתוח ובעיקר אחריו. היום אני מאושרת אני רואה מעולה איכות החיים השתנתה, למעט בעיית יובש שבה מטפל הרופא הכל בסדר.
    ממליצה בחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת רופא

ד``ר עמי הירש
    04/01/2010

פנה לרופא בעל נסיון עליו קיבלת המלצות ממטופלי עבר (חברים, משפחה וכו')
    בברכה
    דר' עמי הירש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו