מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר אני לא יכול...אז מה עם השתלה?אורון14/02/2010
"לצערי זה בגדר חלום שלי להוריד את המשקפיים האלה מהעניים אבל משום מה כל גורם שאני פוגש אומר לי שזה לא יקרה כיוון שיש דיופטרים של +5.75 בעין שמאל ו- 6.75 בעין ימין....וצילינדר של 1.5.....
כל הזמן אומרים שמבחינה טכנולוגית עדיין לא מספיק מפותתחים לעשות לבעלי הפלוסים ניתוחי לייזר
האם זה נכון האם אני כן יכול והכל בגלבולי מח? אשמח אם מישהו יבהיר לי מה קורה והאם אני באמת יכול להגשים את החלום....תודה רבה."
"ד"ר עמי הירש" כתב לי שאין באפשרותי לעשות ניתוח לייזר ז"א לא ממולץ לי בשל ההיפראופיה...
אז מה לגבי השתלת עדשות? האם זה כן ממולץ לי? האם ניתן בעזרת השתלת עדשות עם נזק כמו שלי להוריד לגמרי את המשקפיים או רק להוריד את המס' והאם זה בכלל משתלם לי? מה הרופאים כאן ממליצים אשמח גם לשמוע את ד"ר הירש.....תודה רבה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת עדשה
פרופ' ישראל קרמר14/02/2010און שלום רב,
באופן כללי ניתן לבטל רוחק ראייה עד 6.00+ בעזרת טכנולוגית הלייזר בשיטת ניתוח הנקראת intralasik. כמובן שהתנאי הוא עובי קרנית מינימלי של 520 מיקרון וקימור שטח פני קרנית עד 42 דיאופטר.
לגבי השתלת עדשה תוך עינית יש לבדוק ביסודיות ולראות האם הלישכה הקדמית , שבה משתילים את העדשה התוך עינית מספיק עמוקה (מעל 3 מ"מ).
לסיכום עליך להגיע לבדיקת התאמה יסודית כדי להחליט לאיזו מהשיטות אתה מתאים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)