לייזר אני לא יכול...אז מה עם השתלה?

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לייזר אני לא יכול...אז מה עם השתלה?
    אורון
    14/02/2010

"לצערי זה בגדר חלום שלי להוריד את המשקפיים האלה מהעניים אבל משום מה כל גורם שאני פוגש אומר לי שזה לא יקרה כיוון שיש דיופטרים של +5.75 בעין שמאל ו- 6.75 בעין ימין....וצילינדר של 1.5.....

כל הזמן אומרים שמבחינה טכנולוגית עדיין לא מספיק מפותתחים לעשות לבעלי הפלוסים ניתוחי לייזר
    האם זה נכון האם אני כן יכול והכל בגלבולי מח? אשמח אם מישהו יבהיר לי מה קורה והאם אני באמת יכול להגשים את החלום....תודה רבה."
    "ד"ר עמי הירש" כתב לי שאין באפשרותי לעשות ניתוח לייזר ז"א לא ממולץ לי בשל ההיפראופיה...

אז מה לגבי השתלת עדשות? האם זה כן ממולץ לי? האם ניתן בעזרת השתלת עדשות עם נזק כמו שלי להוריד לגמרי את המשקפיים או רק להוריד את המס' והאם זה בכלל משתלם לי? מה הרופאים כאן ממליצים אשמח גם לשמוע את ד"ר הירש.....תודה רבה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השתלת עדשה

פרופ' ישראל קרמר
    14/02/2010

און שלום רב,
    באופן כללי ניתן לבטל רוחק ראייה עד 6.00+ בעזרת טכנולוגית הלייזר בשיטת ניתוח הנקראת intralasik. כמובן שהתנאי הוא עובי קרנית מינימלי של 520 מיקרון וקימור שטח פני קרנית עד 42 דיאופטר.
    לגבי השתלת עדשה תוך עינית יש לבדוק ביסודיות ולראות האם הלישכה הקדמית , שבה משתילים את העדשה התוך עינית מספיק עמוקה (מעל 3 מ"מ).
    לסיכום עליך להגיע לבדיקת התאמה יסודית כדי להחליט לאיזו מהשיטות אתה מתאים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו