מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מתאים ל-A.S.A כמה שאלותאורון17/02/2010
עשיתי היום בדיקת התאמה ואמרו לי שאני מתאים לניתוח שיוף עם ASA
עכשיו רציתי לדעת בהתחשב בעובדה שיש לי צילנדר וחצי פלוסים של 5.75 ו6.15
מה באמת סיכויי ההצלחה שלי בניתוח הזה?
האם קיים באמת סיכוי לחדותת לאחר הניתוח?
האם תקופת ההחלמה עד כדי כך ממושכת? (חצי שנה)
והאם אתם בתור רופאים עם הנתונים שנתנו לי ממליצים לי ללכת לכיוון הניתוח הזה עם מה שהומלץ לי בבדיקת התאמה או לא...כי הנזק הראייתי שלי יחסית גבוהה....והייתי רוצה באמת לדעת עם יש באמת סיכוי אמיתי להעלים את המשקפיים לתמיד....אני בן 21 והמס' שלי יציבים כבר 15 שנה בלי מחלות\בעיות עיניים
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטער
ד''ר נדב בלפר17/02/2010לא כל כך הבנתי מה הנתונים של עיניך!
מצד שני - אני ממליץ לך בחום לסמוך על מי שבדק אותך ודיבר איתך - גם הוא רופא. יותר מזה - אני רק רופא וירטואלי .... לא חושב שדעתי צריכה להיות יותר נחשבת משלו
אם אתה לא סומך על מי שבדק אותך - איך תסמוך עליו שינתח אותך???
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאני סומך פשוט רציתי לשמוע עוד חוות
אורון18/02/2010דעת....הנתונים שנמצאו לי:
1.מתאים ל ASA
דיופטרים: פלוסים 6.15 עין ימין,,,5.75 עין שמאל
צילינדר:1.5
מה הסיכויים להצלחה עם נתונים כאלה לדעתכם?
וכמה זמן פחות או יותר אמורה להיות החלמה?
והאם זה בכלל מומלץ לבצע ניתוח לייזר בהתחשב במצב שלי?
והדבר שהכי מטריד אותי...האם הראייה שלי תגיע לחדות כמו במשקפיים ונגיד אורות בלילה
אני יראה בצורה ברורה ולא מרוחה?
ואני גולש גלים האם אי פעם ניתוח כזה אמור להפריע לי כמובן לאחר ההחלמה להתעסק בתחביב זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהגבול הטיפול
ד''ר נדב בלפר18/02/2010און - נתוניך הם בגבול הטיפול בלייזר - זאת בלא לדעת את נתוני העיניים שלך (היכולים לפסול אותך מטיפול). ההחלמה לוקחת כמה ימים . אחרי כחודש תוכל להכנס לים ללא בעיה
אולי תתאים לנתוח השתלת עדשה?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאני סומך פשוט רציתי לשמוע עוד חוות
אורון18/02/2010דעת....הנתונים שנמצאו לי:
1.מתאים ל ASA
דיופטרים: פלוסים 6.15 עין ימין,,,5.75 עין שמאל
צילינדר:1.5
מה הסיכויים להצלחה עם נתונים כאלה לדעתכם?
וכמה זמן פחות או יותר אמורה להיות החלמה?
והאם זה בכלל מומלץ לבצע ניתוח לייזר בהתחשב במצב שלי?
והדבר שהכי מטריד אותי...האם הראייה שלי תגיע לחדות כמו במשקפיים ונגיד אורות בלילה
אני יראה בצורה ברורה ולא מרוחה?
ואני גולש גלים האם אי פעם ניתוח כזה אמור להפריע לי כמובן לאחר ההחלמה להתעסק בתחביב זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)